שאלה חשובה

ibanez master

New member
שאלה חשובה

אוקי רציתי לדעת מה דעתכם ובבקשה לענות מי שבאמתת מבין! אז ככה אני רוצה לדעת איזה גיטרה חשמלית הכי מומלצת (לא גיטרה ראשונה). 1.jackson kelly 2.ibanez iceman 3.fander startocaster 4.gibson sg

sapirosh92

New member
ואני רוצה לדעת

למה אתה פאקינג לא משרשר את זה לשירשור המתאים? כאילו מה? צורך יותר אנרגיה??

l i s H A

New member
לא חבל על האנרגיה?

זה לא מישהו מהפורום זה מישהו חיצוני מה הוא מבין ומה הוא אמור לדעת למה ישר להתנפל ובשביל מה הודעות מיותרות!?.. בשביל לתקן דברים כאלה יש מנהל חלאס כבר כולכם!כל אחד נהיה לי פה דיקטטור

l i s H A

New member
המנהל=דיקטטור

תחשבי על זה דוויק שולט פה בהכל ובכולם אפילו שהוא לא מנצל את זה.. הוא יכוללמחוק לאנשים הודעות לסתום פיות לחסום אנשים מכניסה לפורום.דיקטטור קיצור.

fatbery

New member
if you..

if you play metal so the is the best for you..but if you play punk rock so its or the gibson sg or the fander startocaster but the sg is good for metal to..good luck.. i wirth in english becuse my computre sucks

RockTv

New member
../images/Emo207.gif תגובה מס 8 בYNET

יפה שאתם מגיבים לאנשים בפורום, לכן השקעתי קצת ליחצ"ן את ה MYSPACE שלכם, שכמה שיותר ישמעו את המוסיקה המהירה שאתה עושים. (ואנחנו חובבי המטאל, אוהבים מהרררר, אפילו שזה פאנק רוק) גם דאגתי שיהיה מודגש, באמצעים כאלה ואחרים, מועחעחעחעח. D: תמשיכו לתת בראש ! וברי, בחייאת זומזום, ביקשנו כבר, תעלו עוד קטע מיום העצמאות.

eva212

New member
רק בגלל התגובה הזאת הכרתי את ביט 69

רק בגלל התגובה הזאת הכרתי את ביט 69 וישבתי לשמוע שירים שלהם כל הלילה התגובה אכן עשתה את שלה!

einatit4

New member
../images/Emo207.gifיש לי שאלה../images/Emo9.gif

טוב אני בטח אצא סתומה בשאלה הזאת אבל לא אכפת לי
ב"חומרים רטובים" השיר.. אז רענן שר.. "וזה עצוב ש....... אני צריך לשים על עצמי מלא משחות....." אז מה יש אחרי ה"וזה עצוב ש......"? אני אף פעם לא מבינה

ליעתע

New member
O:

וזה עצוב שבישביל להיראות נורמלי אני צריך לשמים על עצמי בלעבלעבלעבלעבלע אין לך את הדיסק?O:

einatit4

New member
יש לי../images/Emo70.gif אבל אני חסרת קליטה../images/Emo122.gif

ותודה

ליעתע

New member
אבל אבל

בדיסק יש לך את החוברת שירים חחחח אז פשוט יכולת לבדוק אבל נו.. לא נורא:]

einatit4

New member
אויש../images/Emo122.gifאיך לא חשבתי על זה?../images/Emo122.gif../images/Emo7.gif

סתם הוצאתי את עצמי סתומה

einatit4

New member
נשבעת לך כל הזמן שמעתי

"שבשביל העותומאני"
אבל עכשיו אני שומעת שוב וזה באמת "בשביל להיות נורמאלי"

למעלה