שאלה חשובה!!!

Lost Lullaby

New member
לצערי אין לי קישור

אני זוכרת שלפני שנתיים או שלוש מישהו אמר לי שהוא לא בטוח אם לגשת לחורף או לא, כי הוא קיבל ציון נחמד בקיץ אבל רצה לשפר ופחד שהוא יקבל נמוך יותר. כלומר המורים אמרו לו שככה זה לפני שנה-שנתיים שאלתי את אחת המורות שלי והיא אמרה ששינו את זה ועכשיו לנבחנים האינטרניים לוקחים את הציון הגבוה מבין השניים בלי קשר למועדים...

נתוש ז

New member
ממש מוזר =\ כי אני סיימתי שנה שעברה

וזה לא היה ככה.. וחוץ מזה, אני לא מבין מה ההגיון משתי בחינות: 1. אם זה כך אז אדם יכול לגשת מסוף י' עד סוף יב' כל חצי שנה לבגרות, בעלות אפסית, עד שיקבל בה ציון גבוה..וזה די מגוחך. 2. למה אמור להיות יתרון לתמידי תיכון? לא מספיק שיש להם מגנים שכמעט תמיד מעלים ציון, אז גם בוחרים להם את הציון הטוב יותר? במה הם יותר טוב מבוגרים שעובדים הרבה יותר קשה (ללא מסגרת) על הציון..? ממש מוזר :S |מבקר|

Lost Lullaby

New member
לא יודעת מה איתך, לי חצי מהמגנים רק הורידו

את הציון
[הפרש של 25 נקודות במתמטיקה!!!] אם זה קריטי אני יכולה לשאול את אחת המורות שלי בימים הקרובים

נתוש ז

New member
אני אשמח אם תשאלי =)

ואני איתך בהורדת נקודות ע"י מגנים..אבל יש לי חברים (מבתי ספר כושלים יותר) שהמגנים שלהם בממצוע 10-20 נקודות מעל הממצוע שלהם...וזה פשוט זוועתי :S

Ana Lyn Newkirk

New member
הרשי לי לתקן אותך

גם לנבחנים אקסטרנים (מי שסיים תיכון) לוקחים את הציון הגבוה.. בתנאי שהוא זכאי לתעודת בגרות..

למעלה