שאלה חשובה!!!

karin40

New member
שאלה חשובה!!!

אם עשיתי מבחן בגרות במתמטיקה במועד א' ובמועד ב'; ובמועד א' הציון שלי היה יותר גבוהה מבמועד ב'- איזה ציון נחשב? האחרון או הכי גבוהה?????? בבקשה תענו, זה ממש חשוב!!!!!!!!11

רדבול 4x4

New member
מבחנים../images/Emo117.gif

אני עשיתי באנגלית מועד א ומועד ב והמורה אמרה לי שלוקחים את הציון הכי גבוה

rasmus girl1

New member
זה תלוי,

אם עושים מועד א' בסוף שנה ואח"כ מועד ב' בחופש גדול אז הציון הגבוה יותר נחשב. אם עשית מועד א' בחורף ומועד ב' בקיץ אז מועד ב' נחשב. אם עשית את המועד של החופש הגדול [ב' אבל במקרה שלך א'] ואח"כ מועד שני בחורף אז הציון הגבוה יותר נחשב.

קובי221

New member
טועה.

"אם עשית מועד א' בחורף ומועד ב' בקיץ אז מועד ב' נחשב." "אם עשית את המועד של החופש הגדול [ב' אבל במקרה שלך א'] ואח"כ מועד שני בחורף אז הציון הגבוה יותר נחשב." אם התלמיד/ה בתיכון, הגבוה יחשב, או אם התלמיד/ה זכאי/ת לבגרות הגבוה יחשב.

פנינה 21

New member
התשובה הנכונה קראתי אתמול בפורום של משרד

החינוך.. כל עוד הנבחן הוא תלמיד בית ספר הציון הגבוה נחשב

נתוש ז

New member
אם זה מועד א' ומועד ב' לוקחים את הגבוה

אבל נא לא להתבלבל...אם עשית את הבגרות במתמטיקה בחורף, ואת נגשת לבגרות נוספת בקיץ (או להפך-שעשית בקיץ ואת ניגשת לבגרות נוספת בחורף) אלו שתי בגרויות שונות ולא "מועד א' ומועד ב'", ולכן לוקחים את הציון האחרון!

נתוש ז

New member
חד משמעית את טועה.

זה נכון לחלוטין מניסיון אישי שלי... (ניגשתי ל3 בגרויות פעמיים בזמן התיכון).. אז אל תאמרי דברים שאת לא יודעת.... לוקחים את הציון הגבוה רק במקצועות מתמטיקה ואנגלית, כשניגשים בהם למועד א' ואחריו לב'. בכל אופציה אחרת (בין אם מקצוע אחר, ובין אם במקצועות האלה בהפרש של חורף-קיץ או קיץ-חורף) אז לוקחים את האחרון!! אל תטעו אנשים בגלל טעויות שלכם! (לצורך הדגמה-תמיד יש את ההתלבטות האם להגיש במתמטיקה למועד חורף או לא, כיוון שאך ורק בקיץ לוקחים את הגבוה מבין השתים-ואם תלמיד ניגש בחורף אין לו אפשרות כזו).

נתוש ז

New member
אני יודע את התשובה..

כי איתנו דיברו על זה המון, ואני יודע את זה גם ממקור ראשון..זאת את שטענת שיש לך הוכחה מהאתר של משרד החינוך =\

Ana Lyn Newkirk

New member
איזה שטויות

הכלל הוא כזה: אתה תלמיד תיכון? בכל מועד, לוקחים את הגבוה! סיימת תיכון ואין לך תעודת בגרות: לוקחים את האחרון סיימת תיכון עם בגרות מלאה: לוקחים את הגבוה

נתוש ז

New member
אני שונא להתכווח עם אנשים שלא יודעים מה

הם אומרים... חבר שלי בתיכון ניגש למתמטיקה בחורף קיבל מעל 90, אח"כ ניגש לקיץ קיבל 80 ומשהו וזה היה הסופי.. המשך הויכוח מיותר לחלוטין ואני פשוט שונא להתווכח עם אנשים ש"מתווכחים באוויר" ללא אינפורמציה אמיתית או ניסיון אישי. הויכוח פשוט מיותר.

מצטערת להגיד לך... אבל אתה טועה...

אני עשיתי בהיסטוריה קיץ שעבר וקיבלתי בבגרות עצמה 59.... בחורף הזה ניגשתי שוב במטרה לשפר וקיבלתי 50.... גם אם אני יגש עכשיו שוב להיסטוריה מועד ג' ויכשל יקחו לי את מה שהיה בקיץ הקודם... אני שאלתי את האחראית בגרויות אצלינו לפני שניגשתי לבחינה וזה מה שהיא אמרה לי... אחרת לא הייתי נגשת עוד פעם בחורף...

Lost Lullaby

New member
מתי אמרו לך את זה?

כי על פי הבנתי שינו את זה לכל התלמידים האינטרניים, ובין אם זה מועד א' ו-ב' לבין אם זה חורף וקיץ, עדיין לוקחים את הגבוה מבינהם

נתוש ז

New member
יש יותר מדי אנשים "נגד" וזה גורם לי לחשוב שאו

לי אני טועה. המורים שלי אמרו לנו את זה עם המלצה חמה לא לגשת למועדי קיץ במקצועות שקיבלנו נמוך בחורף-כי הציון יכול לרדת, לפני כשנתיים בדיוק. אני אשמח לקישור שיוכיח לי שאני טועה....

למעלה