שאלה חשובה

• פותח הנושא bibav
  • פורסם בתאריך

bibav

New member
שאלה חשובה

שלום לכם-אני כרגע לא נמצא בארץ ויש פה שידורים חוזרים של כל הפרקים של הירוס מההתחלה אני כרגע נמצא בפרק 6 ויש לי שאלה-לא הבנתי את כל העניין עם הבלונדינית שהורגת אנשים (זאת עם הפיצול נשמות או משהו) ועם בעלה הפושע הנמלט. לא הבנתי מה כל הקטע עם ה- מיליון דולר ואיך זה קשור למאפיה אם תוכלו להגיד לי בלי ספוילרים להמשך העונה (מפרק 7 ומעלה) בבקשה. דרך אגב-מישהו יודע מתי ממשיכים לשדר פה (ארה"ב) את הסדרה כרגיל?

Ronyyyy

New member
../images/Emo58.gif עונה:

קודם כל אני יכולה לעזור.. כי אני בפרק 7, אז זה יהיה ללא ספויילרים. לפי הבנתי- די.אל (בעלה של הבלונדינית-ניקי) , והכנופיה שלו, תיכננו לגנוב (נראלי מלינדרמן, או משהו אחר בלאס וגאס)- משהו בסביבות ה1-2 מליון דולר. הוא יודע שמישהו "מבפנים" ארב לו, הרג את הכנופיה שלו, ברח עם הכסף והפליל את די.אל, והוא יודע שזאת אישה. המשטרה מחפשת אחריו, והוא נמלט כי הוא יודע לעבור דרך קירות וכו'- זה הכוח שלו. ניקי, מגלה אחרי שיחה עם "פיצול האישיות שלה", שהיא זאת שעשתה את זה לדי.אל.. ואז הפיצול אישיות שלה מסבירה לה איפה מוחבא הכסף ומה לעשות. ניקי עולה לחור הזה בתקרה (נראלי פתח של מזגן), שם מוחבאת המזוודה. שהיא יורדת משם עם המזוודה לחדר שלה, די.אל תופס אותה, הם רבים, הוא לוקח את מייקה, וזהו עד סוף פרק 6. אגב- ניקי באמת לא הייתי מודעת שהיא זאת שרוצחת את כל האנשים האלה =\ הקשר עם המאפיה זה שהוא תיכנן לגנוב מלינדרמן -ראש המאפיה- והיא הלוותה ממנו המון כסף, ואז היה לה חוב גדול ללינדרמן הזה, ובגלל זה אילצו אותה לשכב עם ניית'ן כדי שלינדרמן יסחוט אותו. אני מקווה שאני צודקת, אם לא.. תקנו אותי. לפי מה שאני יודעת, זה בלי ספויילרים להמשך העונה (פרק 7 ומעלה.) ומתי ממשיכים לשדר- אני לא יודעת, אני חושבת שענו כבר... תחפש בפורום.

למעלה