שאלה חשובה??????

עינת43

New member
שאלה חשובה??????

היי אני בן 22 מתאמן כבר שנתיים ויש תוצאות טובות מאוד ההיתי ליפניי כן חטוב טוב וניפחתי את הגוף טוב מאוד-העניין הוא שאני צר באגן ובהיקף הבטן קצת, ואחרי שנה בחדר כושר התחלתי לאכול יותר מלפני והאיברים בבטן גדלו (כבד,קליות וכו") וזה גרם לבטן שלי לצאת קצת החוצה אבל יש לי קובייות ובטן חזקה ואני לא מבין למה למרות הקובייות האיברים מוציאים את הבטן החוצא (הבטן מוצקה ללא שומן מיותר בכלל) מחקה לתשובה תודה מראש!

בטן

הנושא בד"כ גנטי ולא ניתן לשליטה במידה ואתה באמת עם שרירי בטן ואחוז שומן נמוך. השאלות הנשאלות הן: מה זה קצת ? כמה אחוזי שומן יש לך ? והאם הדבר שכיח בד"כ אחרי ארוחה ?

עינת43

New member
רמי אתה לא מבין,,,

אני אמרתי שיש לי שרירי בטן ואין לי בכלל שומן שם, אבל בגלל שאכלתי יותר בשנתיים האחרונות אז איברים פנימיים גדלו ודוחפים קצת את הבטן החוצא, אני לא יודע מה עוד לעשות בנידון?

ronen222

New member
הדבר היחיד שגדל לך.....

זה השטויות בראש אין תופעות כאלה והכבד לא יכול לדחוף שום דבר והכליות בכלל בגב כך שתוציא את השטויות מהראש ואם בכל זאת הטרדה תופסת אותך שלך תמונה הנתעה על כנכנה אגב שררי הבטן חזקים בכמה וכמה מונים מהאברים שאתה מדווח והם אלה שמחזיקים אותם פנימה שלח שלח תמונה של הבטן

להיפך

שישלח תמונות של איברים פנימיים. כמו בכל פורום מצליח ,גם לכאן הזדנבו כל מיני ליצנים.

מה לעשות !?

אין לך מה לחשוש, מה שתארת אינו אפשרי ! חזק עוד את שרירי הבטן ובמידה וזה לא יעזור ואין לך שומן אז לצערי הדבר גנטי !

למעלה