שאלה חשובה

המכור4

New member
שאלה חשובה

שלום לכולם! אסטרטגיית המסחר שלי היא לתווכים ארוכים,כלומר אני פותח עסקאות בדרך כלל למספר שבועות/חודשיים, כאשר הסטופ לוז ממוקם אחרי 400 פיפס בדרך כלל ולקיחת הרווח ממוקם אחרי 600 פיפס בערך. המטרה היא להרווח גם מהתזוזות של המטבע וגם מפערי הריביות בין המטבעות. השאלה שלי היא-אני סוחר בחברת fxuc כבר למעלה משמונה חודשיים ובנתיים הכל בסדר איתך, אך קיבלתי את הרושם ממספר סוחרים כאן בפורום שמדובר בחברה ש"עושה שוק".השאלה אך חברה כזאת יכולה לרמות אותי בהתחשב בעובדה שאני סוחר לתווך ארוך והסטופ לוז וגם הלקיחת הרווחים ממוקדים ממש רחוק, הרי לא מדובר בכמה פיפסים בודדים אלא בכמה מאות פיפסים,מעבר לכך אני תמיד בודק במספר חברות את השערי המטבע המטרה לראות שהם לא מרמים. תודה רבה מראש

לא קריטי

אם אתה סוחר לכאלה טווחים ארוכים ( לא נראה לי רעיון טוב ) אז לא ממש משנה מי חברת המסחר

Dirge

New member
אממ...

שמע, זה נורא תלוי. מצד אחד, זה לא הכי משנה אם הם "מקצצים" כמה פיפס לפה או לשם, בתנאי והעיסקה הולכת לכיוונך, או אם אתה טועה בגדול. אני לא הכי רואה את ההגיון בשיטת מסחר שלך, אבל אם היא עובד, לבריאות. אבל מתי כן יכול נורא להשפיע עליך ה"גניבות" האלה? כשהמטבע מתקרב לכיוון הסטופלוס שלך, ופתאם אתה בא בבוקר פותח את המחשב ורואה שהעיסקה נסגרה. אתה בא לבדוק, ואתה שם לב שזה אף פעם לא באמת הגיע לרמה של הסטופלוס שלך, 20-30 פיפס משם. ואז הוא ממשיך לכיוון השקעה שלך, בלעדיך. זה קצת יותר חשוב לבן אדם שמתעסק בניתוח טכני, כי אז הוא ממקם את הסטופ לוס בדיוק ברמה מסוימת ש"מרמזת" על שינוי או מהפכה בכיוון שהמטבע אמור ללכת. ואז כל פיפס חשוב בכיוון הסטופלוס. אצלך זה אולי באמת קצת פחות חשוב, במיוחד בגלל גודל הרווח שאתה מנסה להגיע אליו בכל עיסקה.

raanans

New member
אני סוחר בדומה ל-המכור4

אני גם סוחר לטווח ארוך (בפוזיציות שנימשכות שבועיים עד חודש) עם סטופ לוס של 500 - 600 פיפס, ולפי גראפים יומים. לדעתי יש בכך הרבה היגיון: - מה לעשות ויש לי עבודה במשרה מלאה במהלך היום (הי-טק) ומשפחה שדורשת תשומת לב בערב, ואני לא יכול לשבת ליד המחשב כל היום כדי להיות סוחר יום. - בגראפים יומים לטווח ארוך - המחירים הם יותר מגמתיים, ונותנים יותר היזדמנויות רווח לאסטרטיגות של מעקב אחרי מגמות (trend following) - ריבית, את אתה לונג על USDJPY (או כל צמד אחר של מטבעות בהם הפרשי ריבית גבוהה) אז תרוויח גם מהריבית. החזקת פוזיציה כזו לחודש תיתן לי תוספת של 50 פיפס לרווח מהפרשי ריבית. כל לגבי השאלה מה עדיף - עושה שוק או מסחר ישיר - כל עוד אתה מספיק קטן, וכל עוד אתה עוסק בפוזיציות לטווח ארוך עם סטופ לוס גבוהה - זה לא ממש משנה.

למעלה