שאלה חשובה

• פותח הנושא orch
  • פורסם בתאריך

orch

New member
שאלה חשובה

אני טס עוד חודש להודו, נפאל, תאילנד ולאוס(אולי!) לפי הסדר הנ"ל. עשיתי כבר את רוב הבירורים ופרט לנושא אחד אני מאמין שאני די מוכן אז ככה, כל אחד שדיברתי איתו סיפר לי כמה חשוב לדעת לחלק את הכסף והבנתי כבר שזה מאד אינדבידואלי אז השאלה שלי היא ברמה העקרונית יותר אני טס לשלושה חודשים קצת יותר, אני מתכוון לבצע בעיקר טראקיםת למרות שלחיות קצת טוב לקראת סוף הטיול לא יפריע לי והשאלה הנשאלת היא: איך לחלק את הכסף מבחינת טרבלרז צ´קס ומזומן (בדולרים)? הסכום שאני מתכוון לקחת הוא 12,000 שאלה נוספת, האם זה יספיק? אגב נכנסתי לכאן כשהפורום רק נפתח עוד כשברי קפא מקור ואני שמח לראות שהפורום פיתח חברים נאמנים סחתין תודה על העזרה!!!!!

הו הו הו איזה אורחחחח ../images/Emo6.gif

באמת עברו הרבה מים בנהר הגנגס ונחמד לראותך מבקר אותנו אחרי שנים... בקשר לשאלתך.... אני מתאר לעצמי שה-12000 הם בשקלים שזה בערך כמה זה? 3000 דולר??? לפי דעתי בסביבות 500 דולר מזומן איזה 1500 טרבלרז צ´קס והשאר בבנק (אם יש לך ויזה ) אם לא אז כל השאר טרבלרז צ´קס וקח טיפ קטן לדרך (אל תפחד זה בחינם) לעולם אל תספור את הכסף שלך ליד אנשים ולא משנה מי נמצא לידך תשתדל תמיד לעשות את בשירותים או במקום שבו אף אחד לא נמצא לידך בהצלחה לך ותקפוץ לבקר זה לא עולה כסף שבת שלום ברי

noaaaa

New member
קח הרבה טרוולים

אין בעיה לפדות טרוולים במזרח ואם גונבים לך אז אפשר לפנות לחברה להוציא חדשים ולבטל את הגנובים. בהודו יש קצת בעיה עם כרטיס אשראי של אמריקן אקספרס(למרות שהטרוולים שלהם מתקבלים בברכה)לך על ויזה או ישראכרט,וכמובן במסגרת המזומנים שאתה לוקח תדאג שיהיו לך גם סכומים קטנים כמו 20 ו 50 אני כבר מקנאה.. תעשה חיים!!ואל תוותר על לאוס!!!

למעלה