שאלה חשובה

חגית35

New member
נושא זה עולה כל פעם - כן לדעתי

אבל לא מהמקום של "סטיה" אלא מהמקום שיש טיקים של נגיעות במקומות פרטיים כמו ילד שנוגע לאמו בציצים ובתחת ויש טיקים שנראים אולי לא נעים כמו נגיעה בישבן או במפשעה בהקשר של טוראט שיש בו מרכיבי ADHD היינו, קושי לעכב תגובה - עכבות, אימפולסיביות - זי יכולות להיות התנהגויות שיש בהם רמיזה מינית ויש את הקללות- שהן בד"כ סביב צרכים ומין - אבל זה לא אומר שמבצעים, אלא אומרים ועכשיו- למה השאלה ??

כי אני עובדת בגן חובה ו..

יש ילדה שלדעתי סובלת מטוראט והיא יכולה פתאום באמצע ריכוז שמספרים סיפור או משהוא להתחלי לגעת בעצמה עכשיו היא לא מבינה מה זה ומה היא עושה. זה פשוט נעים לה כנראה והיא לא מבינה שלא עושים את זה מול אנשים.לכן אני שואלת אם זה יכול להיות כתוצאה מהטוראט התנהגות מינית חריגה של ילדים.

למי לפנות?ץץכנסי בבקשה

תראי אני מתענינת ברמה של התענינות אבל יש לה הורים אני לא מתכוונת להתערב או להכנס לעינין..אבל תודה רבה על התגובה בכל מקרה..רק רציתי לראות עם זה מוכר..

השגיא

New member
לירליר גם כאן אני לא בטוחה שזה קשור

לטוראט. למרות שיש לוקים שחסרות להם עכבות בתחום המיני, ויש לפעמים גם בעיה של טיקים במקומות שהצנעה יפה להם. אני אומרת שאולי זה לא קשור, כי גדלתי בקיבוץ ואני זוכרת כמה ילדים קטנים מאוננים בפומבי. מאחר וכתבת שזה בגיל הגן, זה גיל שזה נפוץ. צריך להסביר וללמד אותם שזה דבר שאפשר לעשות בחדר ולא לפני אנשים אחרים.

למעלה