שאלה חשובה

סטודנטה

New member
שאלה חשובה

כשאני וחבר שלי שכבנו,הוא חדר אלי ללא קונדום,בלי לגמור ובלי יותר מדי תנועה הוא הוציא אותו די מהר ושם קונדום האם יש סיכוי להיריון והאם כדאי לי לקחת פוסטינור או להירגע? אני ממש בלחץ.תודה

אוקי, מותק קחי בחשבון ש-

כשלגבר עומד- הרבה לפני שבכלל מתקרבים לגמירה, יוצאת טיפת נוזל, שיש לו שם שאני לא זוכרת עכשיו. עכשיו הטיפה הזאת, גם כן מכילה זרע... עכשיו, כמובן שהסיכוי להיכנס מהטיפה הזאת להריון הוא די קלוש, מה גם שיכול להיות שהטיפה הזאת יצאה לפני שהוא חדר אליך (האם שמת לב לטיפה הזאת? את זוכרת אם היא יצאה לפני??). בכל אופן, אני לא הייתי לוקחת פוסטינור פשוט בגלל הסיבה הפשוטה שזה כמו פצצת אטום לגוף שלך, שכן שלי באץ הוא רוקח כבר 35 שנים, והוא אמר לי שכמות ההורמונים שיש בפוסטינור יכולה לעשות הפלה לאישה בחודש 4 !! ככה שאת יכולה לדמיין מה זה עושה לגוף שלך....................... אני מציעה לא להילחץ יותר מידי ולחשוב טוב טוב לפני שאת לוקחת פוסטינור, ותנסי לחשב- אולי זה בכלל יצא בתקופת הימים הבטוחים...... (:) בהצלחה.

ToryMaster

New member
?

הימים הבטוחים בטוחים בערך כמ וסקס לא מוגן
. באנגלית הנוזל שדיברת עליו נקרא pre cum, בגדול זה בעיקרו נוזל סיכה שמיועד לנקות את צינור השופכה לקראת הזרע, אבל הוא מכיל כמות מסוימת של נוזל זרע, כך שזה מאוד לא בטוח.

כמובן שהם לא בטוחים!! :)

אך אם הכף נטויה לבין הריון מטיפת ה pre cum או לא.. אז אני חושבת שאפשר להיות קצת פחות לחוצים, אני אישית לא הייתי לוקחת פוסטינור על מקרה כזה...

ToryMaster

New member
גם אני לא

אבל ידוע על הרבה מאוד מקרים של נשים שנכנסו להריון ממשגל נסוג, אז זה קצת מבלבל.

שגיתא

New member
אין כף נטויה לכלום ../images/Emo11.gif ../images/Emo54.gif

סליחה בדולינה או שהסקס הוא מוגן באמצעי מניעה או שלא
, נכון שצריך המון נתונים כדי להכנס להריון, ורק ערכת ביתית לבדיקת הריון או בדיקת דם יכולה לשלול הריון
, בכלל אני לא מבינה את המצב כשעוד לא מוכנים להביא ילד לעולם להגיע לחדירה ללא אמצעי מניעה
, בשביל כמה רגעים
של הנאה וזה באמת הנאה, חבל על החרדות, וכל הלחץ הזה וכמו שאמרת על אותה טיפת זרע גם לנשים קשה להרגיש אותה כשיש חדירה בכל מקרה מקווה שהכל בסדר שגיתא

the evil 1

New member
אני עם שגיתא!!

זה דבילי לעשות שטויות סתאם!! מעולם לא חשדתי שניכנסתי להריון כי דאגתי שזה לא יקרא למרות לחץ של בני זוג

סטודנטה

New member
עם המזל שלי והתיזמון שלי,זה ממש לא

בימים הבטוחים,חח. בדיקה ביתית תהיה יעילה לדעתכן,זה כבר בערך שלושה ימים אחרי?

yarrin

New member
בדיקה ביתית

יעילה רק אם את בערך יום-יומיים לפני קבלת המחזור או כמובן אם המחזור לא מגיע. אל תרוצי לקנות בדיקה, את אומרת שהוא יצא די מהר משם כך שהסיכוי קלוש. חכי בסבלנות עד למחזור ופעם הבאה תדאגי לקיים סקס מוגן מהתחלה.

ToryMaster

New member
בעיקרון

בדיקה ביתית יעילה כעשרה ימים לאחר המגע המיני, והיעילות שלה עולה פי כמה אם ולאחר שיש איחור בקבלת הווסת.

סטודנטה

New member
עוד משהו

יש לי קצת כאבים בבטן התחתונה,זה יכול להעיד על משהו.? אני בעיקרון לפני מחזור(בעזרת השם,אמן אמן,טפו טפו...),אבל אין לי כאבים כאלה לפני מחזור בדרך כלל.

ToryMaster

New member
לא קשור

כאבים כאלו באים בהריון, אם בכלל, בשלב הרבה יותר מאוחר.

סטודנטה

New member
בנות..לשמחתי הזאת היתה אזעקת שווא

ברוך השם ותודה לאל..הכל בסדר זה היה שבוע לא נחמד בבכלל,החרדות הלאלה הרסו לי את החיים כבר התחלתנו לתכנן מוזמנים לחתונה :) תודה לכן,עזרתן לי מאוד יום נפלא וואוווו...איזה מזל

למעלה