שאלה חשובה בשבת יש אנשים בבלוג? שווה לעלות?
ג גיזרה מושלמת New member 9/2/07 #2 בשבת נגמרת התחרות ולא נראה לי שהרבה יענו לכם ממה שראיתי הרבה התעצבנו שדפקתם להם ברז אתמול ובכלל זוג מהחלומות שברו תשיא שוב ל1600, ואני לא חושבת שיהיה קל לעבור את זה
בשבת נגמרת התחרות ולא נראה לי שהרבה יענו לכם ממה שראיתי הרבה התעצבנו שדפקתם להם ברז אתמול ובכלל זוג מהחלומות שברו תשיא שוב ל1600, ואני לא חושבת שיהיה קל לעבור את זה
מ משתמש לא קייםDD54 New member 9/2/07 #3 אממ חמוד נגמרה התחרות...מבטיחה לך שגם בארוחה זוגית לא תיזכו...אז אל תשקיע יותר מידי כי זוג מהחלומות ניצחוווווווווווווווווווווווווו קולולולולולולולול מברוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
אממ חמוד נגמרה התחרות...מבטיחה לך שגם בארוחה זוגית לא תיזכו...אז אל תשקיע יותר מידי כי זוג מהחלומות ניצחוווווווווווווווווווווווווו קולולולולולולולול מברוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
L LunasRoze New member 10/2/07 #4 ביש בש.. התחרות נגמרת בשבת הזו בשעה 12 בלילה...יש לך אפשרות לנסות עד 12 בלילה...בהצלחה!!!
A arieshor New member 10/2/07 #6 יש אנשים ביום שבת כמו כל יום כייף בוקר טוב כן בשבת יש אנשים בבלוג תמיד שווה לעלות תמיד כייף בבלוג