שאלה חשובה!!!

ZAHAV2006

New member
שאלה חשובה!!!

אני ובעלי רוצים להביא ילד בקרוב...(בעזרת השם)כי ממש הגיע הזמן! ואני נמצאת דיי בהתחלה במקום עבודתי,וכמו שהבנתם כבר אני לא ממש מרוצה מהמקום! האם כדאי להתחיל מקום חדש ואז להיכנס להריון(דיי בהתחלה...כי אין ברירה-שעון ביולוגי)או להמשיך במקום עבודה זה עד שאקלט להריון ואז אצא לחופשת לידה??? אני ממש לא יודעת מה לעשות עם העניין הזה...?!? אשמח שתעזרו לי להחליט! תודה מכל הלב...והמשך יום טוב

לרגע תוהה

ומציע לך להסתכל שוב על מה שכתבת ואולי תיתעורר בך כוונה למחוק את השאלה. לא מאמין שמישהו יוכל לקלוע לדבר הנכון וא בטוח שיש דבר נכון בכל מקרה מתכננים להביא ילד אז לכו על זה בלי לשקול היכן עובדים. שיהיה במזל.

ע ו פ ר ה

New member
אני מסכימה עם ירח

התחלת לעבוד? תעבדי. רוצה ילד? כנסי להריון. באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

ZAHAV2006

New member
כן,אבל מה קורה אם לא טוב לי פה?

במקום העבודה הזה? ואני רוצה להביא ילד בקרוב? זו השאלה...

מפיך ומפי ירח ../images/Emo218.gif

זה נשמע כאילו לא צריך לתכנן צעדים בחיים. לא נראה לי תמיד נכון .

דילמה לא פשוטה ../images/Emo218.gif

מצד אחד אם תנסי להתקבל לעבודה עם תינוק הרבה מעסיקים יכולים לא לרצות אותך. ואז לכאורה עדיף להחליף מקום ואז להיכנס להריון. אבל אז זה נראה לא הוגן כלפי המעסיק החדש שלא סיפרת לו מראש. בכל מקרה הוא לא יוכל לפטר אותך על רקע זה. אני הייתי ממליץ קודם להחליף מקום עבודה ואז להביא ילד ולו רק בגלל הדעה שלי שאין מקום להפליה על רקע זה בחברה שלנו.

למעלה