שאלה חשובה!!!

שאלה חשובה!!!

קיבלתי את הטפסים של העתודה לא מזמן וצורף אליהם מכתב שאמר שאושרה מועמדותי למקצועות הבאים על סמך פסיכומטרי:הנדסת חשמל ואלקטרוניקה +פיסיקה-עדיפות א´,חשמל ואלקטרוניקה-עדיפות ב´ רפואה כללית-עדיפות ב´. עכשיו אני כבר עשיתי פסיכו´ והוצאתי ציון די נמוך-660,אין בכוונתי לעשות עוד פסיכו´ בקרוב.במכתב היו שני חלקים-אחד מודפס ע"י מחשב ובו כתוב שעברתי וועדה א´ וחלק השני היה מודפס ע"י מדפסת סיכות ובו היה כתוב את הקטע עם העדיפויות וכמו כן שהם לא קיבלו את הציון פסיכו שלי עדיין(שלחתי להם אותו...).שאלתי היא מה הקטע עם העדיפויות א´ ו-ב´. אגב,אני לומד פיסיקה,מתמטיקה,מחשבים ואנגלית 5 יחידות. אם לא הבנתם משהו אתם מוזמנים לשאול.

Ziv17

New member
מתי בדיוק קיבלת אותם?

אלו תשובות שהגיעו מהעתודה (יענו אחרי שנגמרה ההרשמה) ושם הם מאשרים שאתה עובר לשלב הבא של המיונים? אני עדיין לא קיבלתי אותם...כתוב שם מה עוד צריך לעשות? תודה מראש זיו

אנשים...

זה באמת חשוב לי,אז אם משהו יכול לענות...בבקשה! אגב מסתבר שלא שלחתי להם באמת את התוצאות של הפסיכו´... זיו...בקשר לשאלתך-היה כתוב שעברתי את שלב א´,כתוב היה שצריך לקנות ערכות הרשמה למוסדות הלימוד אליהם נרשמת. אגב אני די בטוח שתקבל את המכתב בימים הקרובים. פייד!

כשתרשם לאוניברסיטה

תסמן גם כן בעדיפות ראשונה את מה שאישרו לך ובעדיפות שנייה את מה שאישרו לך בעדיפות שנייה וזהו אם כל אחד זה במקום אחר או משהו כזה אז תרשם לשניהם ואם תתקבל רק לאפשרות השנייה והכל יהיה בסדר לשם תלך, ואם לראשונה אז לשם. זה הכל... לא כזה ביג דיל. אתה כאילו נרשם לשני המקצועות ואם זה באותו מקום אז בעדיפות ראשונה מה שאישרו לך ובעדיפות שנייה מה שאשרו לך בעדיפות שנייה.

סלח לי...

לא הבנתי של מי בכלל העדיפות הזאת? שלי ,של הצבא,של מי? חוץ מזה למה רשמו לי מקצוע מסויים עדיפות א´ ואחר ב´ ולדוגמא לחברים שלי רשמו את כל שלושת המקצועות בעדיפות א´(במקרה שלהם-מדעי מחשב,פיסיקה והנדסת חשמל). תודה מראש.

amitai1

New member
מה החוכמה

לרשום את כל המקצועות באותה עדיפות? אז אין לזה משמעות בכלל. אני יודע שהשנה שינו את הכללים להרשמה, ואפשר להכניס מלא עדיפויות שונות, אבל אני לא יודע איך זה עובד בדיוק. בכל מקרה, לצבא יש כמה עדיפויות , ולאוניברסיטה יש כמה עדיפויות. אם תתקבל מבחינת הצבא לעדיפות הראשונה, שהיא אמורה להיות מה שאתה הכי רוצה ללמוד, אז תוכל להמשיך ולהרשם לאונבריסטה באותה עדיפות. אם לא תתקבל בראשונה ותתקבל בשניה, אז תוכל להרשם לאוניברסיטה בעדיפות הזו. הפואנטה היא שקודם הצבא מאשר לך את אחד המקצועות, ואז אתה ממשיך ונרשם איתו לאוניברסיטה.

אתם משגעים אותי...

די לענות בשאלות...אם אתם יכולים לענות לשאלה שלי סוף סוף אני אודה לכם מאוד. פייד המיואש

את ה...

עדיפויות שאליהם התכוונתי הצבא שלך לי! ולא ההפך...במכתב שקיבלתי. אז שאלתי למה לעזאזל הם התכוונו במה שהם כתבו? פייד!

ofirgaon

New member
איך הם מאשרים את המועמדות

אם עדיין אין להם את ציוני הבגרות שלך?

amitai1

New member
מי, הצבא?

הם מסתכלים על התעודות של השנים האחרונות. ועל הפסיכומטרי עם יש. ובכלל לא צריך יותר מדי כדי לעבור את המיון הראשון של העתודה.

למעלה