שאלה חשובה-

סנוביש

New member
תלוי בך

אני התחלתי טירונות עם תיק גב, וממש סבלתי בגלל זה. הגב ממש נהרס לי. לא מומלץ. אחר כך עברתי למזוודה על גלגלים והופתעתי לגלות שזה הרבה יותר נוח, וחוץ מזה צריך לצאת מהסרט שטירונות זה חולות והרבה ג'יפה, יש שבילים מאוד נוחים עד לפתח האוהל. במדרגות (שלא תזכי לראות מהם הרבה) זה גם לא נורא בכלל. עצה שלי - מזוודה. יותר פרינססי, אבל משתלם

zans

New member
היי

גם אני מתגייסת ביום רביעי למשרד הבטחון, אולי נפגש :) בכל אופן, חברה שסיימה עכשיו טירונות אמרה לי שהמזוודה שהיא הביאה הייתה לא נוחה ושהיא היא החליפה אותה בסופשבוע הראשון. בלי שום קשר, אני לא מבינה מה מפדח במזוודה, קחי מה שנוח לך.

miracle16

New member
וואו מזוודה זה נורא!!!

היא תקועה באוהל ותופסת המוןןןן מקום! זה לא כמו תיק שאם מוציאים ממנו דברים אז הנפח שלו יורד ואפשר לתקוע אותו בכל מקום זה גם פרינססי ומכוער וממש לא נוח להתנייד עם זה כשמדובר בחולות לפעמים.. וגם באוטובוסים והרכבות זה נראה לי זוועה עם המדרגות

רונה 2000

New member
תודה רבה לכולם! עוד משהו קטן-

מה אתם אומרים על תיק מרובע כזה...? כלומר, איך אני יסביר...כמו התיקים האלה שלוקחים לחדר כושר, שזה פשוט תיק עם שתי ידיות...זה לא יותר נוח? כי אני מביאה גם תיק גב קטן (של בית ספר כזה) שיהיה איתי תמיד ובאוטובוס... ??

juliae

New member
גם אני מתגייסת ביום רביעי..

שמעי... תכלס אני לא לוקחת תיק גב.. סתם בולשיט וגם אני לא הולכת להתשמש בו אחרי הטירונות... כנראה גם אותו תפקיד.. בכל מקרה.. אני עשיתי משהו מצחיק אבל על הזין.. הלכנו אם אמא וקנינו תיק.. שהוא גם תיק רגיל אם ידית כזה.. וגם הופך למזוודה.. וואלה עלה 60 שח במבצע... ועצה ממני ומחברות.. לקחת איתך בגדים למקרה שאת סוגרת שישי חברה הכי טובה שלי התגייסה גם ברביעי וסגרה.. ואת לא רוצה לתפוס תצמך לא מוכנה והדפק.. זין על פאדיחות והכל.. עדיף לבוא מוכנה אם דברים.. ושישארו דברים מיותרים מאשר להדפק בגלל מחסור.. שיהיה לנו בהצלחה :)

נ ו ם

New member
פחות נוח מתיק שסוחבים על הגב

על הגב המשקל מתפזר בצורה יותר טובה מאשר תיק צד שאוחזים ביד. בכל אופן אני לא מבינה איך את יכולה להגיד שלא תשתמשי בתרמיל גב אחרי הטירונות - לי יש תרמיל גדול שקיבלתי בבת מצווה(!) ומאז אני משתמשת בו פשוט מלא (כמה פעמים בחודש בממוצע) לכל דבר, גם לפני הצבא, גם בצבא וגם עכשיו כשהתשחררתי. אין דבר שימושי יותר מתרמיל כזה. לדעתי ההשקעה משתלמת.

juliae

New member
כנראה שאני ממש דפוקה

אבל אני לא אצליח להרים תיק כבד על הכבד (מנייסיון ובגלל שיש לי משקל מאוד נמוך.) ככה שלי כל החברות המליצו מזוודה תיק.. שזה גם מזוודה. וגם אפשר לקחת את זה כמו תיק ביד:) כל מקרה לכל אחד והדרך המעודפת עליו

noaregev

New member
יואו איזה קנס!

נראה לי באמת לא הכי מוצלח לבוא עם מזוודה.. הבעיה היא.. שהפרופיל שלי עעל 45 כי יש לי בעיית כתף ואני לא יכולה לסחוב דברים.. זה הורג לי תכתף.. מה אני עושה?!

למעלה