שאלה חשובה גם חילים קרביים עושים טירונות מיטבח?
1 1ca1 New member 11/10/06 #2 אז מי? יש לך תמיד תורנות מטבח, אפילו בקורס קצין (כשאתה קצין או מפקד, ברור שלא תעשה והפקודים שלך יעשו, אבל בטירונות/קורס, אתה תעשה)
אז מי? יש לך תמיד תורנות מטבח, אפילו בקורס קצין (כשאתה קצין או מפקד, ברור שלא תעשה והפקודים שלך יעשו, אבל בטירונות/קורס, אתה תעשה)
ש שותה שוקו עם אלוהים New member 11/10/06 #3 עושים ועוד איזה עושים. בבאחים יש שבוע כזה של שמירות, מטבח ועבודות רסר. אבל לא נורא זה ממש כיף, צחוקים וזה...
עושים ועוד איזה עושים. בבאחים יש שבוע כזה של שמירות, מטבח ועבודות רסר. אבל לא נורא זה ממש כיף, צחוקים וזה...
A aureliano1 New member 11/10/06 #5 תאמיני לי - את לא חייבת. הדבר היחיד שאני זוכר מהמטבח שאיכשהו תמיד הייתי נרטב שם. פעם אפילו הצלחתי לשפוך על עצמי מרק. חם.
תאמיני לי - את לא חייבת. הדבר היחיד שאני זוכר מהמטבח שאיכשהו תמיד הייתי נרטב שם. פעם אפילו הצלחתי לשפוך על עצמי מרק. חם.
I IrIsH BaBe New member 11/10/06 #6 מה עשית שם? שטפת כלים? כשהייתי צעירה והייתי עושה מטבחים עוד בעזה, הגבעתי של נוב 4 היו גם צעירים וטחנו מטבחים איתי ותאמין ליייייי שהם שטפו סירים כמו גדולים הייתי צריכה לצלם את זה
מה עשית שם? שטפת כלים? כשהייתי צעירה והייתי עושה מטבחים עוד בעזה, הגבעתי של נוב 4 היו גם צעירים וטחנו מטבחים איתי ותאמין ליייייי שהם שטפו סירים כמו גדולים הייתי צריכה לצלם את זה
א אדםadamאדם New member 11/10/06 #7 טירונות כן, בקו לא ובקק``צ עשיתי רק עריכה ורק בחדר אוכל של הקצינים.