שאלה חשובה

KING האחד1

New member
שאלה חשובה

מהו שם השיר שריטה שרה במופע "אהבה גדולה", כשהיא יושבת על הברכיים, עם הבגד הלבן הזה ושרה: "או הוא אוא... אוה הואא הוא..." משהו כזה, עם צעקות ולחן יפה כזה. שכחתי איזה שיר זה.

pc girl

New member
חיה לי מיום ליום? ^^

הפזמון: לא כל כך יפה ולא בת 16 אבל יודעת משהו על העולם הזה.. ואם הוא רציני ואם הוא רק רוצה תמורת מילה אחת אתן כ"כ הרבה ^^

KING האחד1

New member
מה פתאום?!

תודה שהגבת, אבל נראה לך שאני לא מכיר את "אני חיה לי מיום ליום"? זהו אחד מהשירים של ריטה שאני הכי אוהב! שכחתי את שם השיר, אבל הוא היה מאוד יפה. תודה על העזרה.

pc girl

New member
../images/Emo12.gif

זה השיר היחיד שאני זוכרת מהדיוידי שהיא יושבת על הברכיים עם השמלה הלבנה... היה גם את נוצה ברוח, ימי התום, הכניסני... ויש מצב שגם לבכות אבל לא זוכרת... מזמן לא ראיתי את הדיוידי
רגע... אולי ציפור זרה?
היא לא יושבת עם הבגד הלבן אבל יש קטע שהיא יושבת על הברכיים ושרה אוהוהו... הפזמון: נשמה ואימה, ריקמה עדינה הילדה הקטנה שלא נרדמה האישה את ראשה משעינה ציפור זרה עברה בחלומה... אם לא אחד מהשירים האלה באמת שאין לי מושג
אולי מישהו אחר ידע

ofek777

New member
עם הבגד הלבן

היא שרה לא הרבה שירים... ילדים זה שמחה חיה לי מיום ליום הכניסיני תחת כנפך וזהו נראה לי .... כל שחיה לי מיום ליום זה הכי הגיוני זה גם השיר היחיד שהיא יושבת בו על הרגליים !!!

תלתלית

New member
זה כן

אני חיה לי מיום ליום! זה בגרסה השקטה. או או אה, אתן כל כךךךךךך הרבה... לא כל כך יפה, ולא בת 16, אבל יודעת משהוווווו על העולם הזהההה.. קשה לשיר דרך מקלדת. זה זה 100 אחוז.

KING האחד1

New member
תודה רבה.

התבלבלתי. רכשתי את ה- DVD וזה באמת "אני חיה לי מיום ליום". תודה רבה לכולם!

למעלה