שאלה חשובה.... האם המשחק ימשיך גם לאחר שיזכו?
ה ה ב ו ב ה New member 19/8/06 #2 עוד פעם שירשור לזה? קצת יותר למטה יש על זה שירשור.. תבדוק שם.. וחפש בפורום את התשובות על שאלתך. מספיק להציף את הפורום באותה שאלה.
עוד פעם שירשור לזה? קצת יותר למטה יש על זה שירשור.. תבדוק שם.. וחפש בפורום את התשובות על שאלתך. מספיק להציף את הפורום באותה שאלה.
ג גברת וויזלי New member 20/8/06 #11 בנאדמית תפסיקי!!!!אז עוד ילד טיפשׁ( עמך הסליחה) פתח שירשור במקום להתקיף לו תנשמה תעני לילד המסכן כבר בהודעה שאת כותבת ותסיימי את השירשור במקום במקום לסחוב עוד 19 תגובות.
בנאדמית תפסיקי!!!!אז עוד ילד טיפשׁ( עמך הסליחה) פתח שירשור במקום להתקיף לו תנשמה תעני לילד המסכן כבר בהודעה שאת כותבת ותסיימי את השירשור במקום במקום לסחוב עוד 19 תגובות.
L lool3 New member 19/8/06 #3 אני קרובה להתמוטטות עצבים זה כבר התחיל לשגע ממזמן. אני מתחילה לחשוב שאנשים פותחים את זה כדי לעצבן
L lool3 New member 19/8/06 #6 כנראה יש אנשים שרוצים הומור חצי שנייה ומתחילים לכעוס ולעשות קרקסים ומטוסים באוויר. אכן מרתק
L lool3 New member 19/8/06 #8 או שבעצם.. פשוט אף אחד לא יענה. ככה נעלם הקרקס, המטוס "דייי לשאול!! לא ידוע" נעלם, האוהל נופל והאדם נשאר בודד אני בעד:O
או שבעצם.. פשוט אף אחד לא יענה. ככה נעלם הקרקס, המטוס "דייי לשאול!! לא ידוע" נעלם, האוהל נופל והאדם נשאר בודד אני בעד:O
L lool3 New member 19/8/06 #10 חפיף חוצמזה יש 5 שרשורי שאלות לפחות בכל עמוד. נראה לי שנסתדר. בכל מקרה אני מפסיקה להגיב.