שאלה חשובה...

Stesha d

New member
שאלה חשובה...

היי לכולם אני בת 18..יש לי תסמונת טרנר חלקית והרופאים אמרו לי שאני בין המיקרים הקלים אבל אני עדיין מאוד נמוכה 140 וקצת חוץ מזה אני ניראת בסדר גמור חלק אפילו אומרים שאני יפה אבל אני ממש מרגישה שונה. השאלה שלי היא כזאת, האם התסמונת שיש לי תשפיע על מציאת בן זוג לחיים והאם בכלל כדאי לי לספר לו על זה? נ.ב מאוד שמחתי לגלות שיש פורום של תסמונת טרנר.

elitp

New member
קודם כל ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

1. במה מתבטאת התסמונת שלך חוץ מהגובה? יש מחזור טבעי? יש בעיות בריאותיות אחרות? 2. כמו שכתבתי בהודעה קודמת,יש לנו את הזכות המלאה להרגיש שונה. זה לא צריך להפריע לך לעשות את כל מה שמתחשק לך. 3. אם תעברי על הארכיון של הפורום הזה,תראי הרבה מאד הודעות שעוסקות בנושא זוגיות. תשמחי לדעת שיש בפורום הזה טרנריות נשואות באושר,ואפילו כאלו שהן אימהות מתרומת ביצית. מה שחשוב זה שאת תהיי שלמה עם הגוף שלך קודם כל,ואח"כ תשלימי את עצמך עם החצי השני. מה את חושבת שיכול להפריע לך בקשר זוגי חוץ מדימוי עצמי נמוך? 4. אם את מתכננת משהו שהוא יותר מסטוץ של לילה אחד,אז בטח שכדאי לספר,ולספר הכל. אולי לא בדייט הראשון,אבל בהמשך הדרך בוודאי. אם הוא לא יקבל אותך כמו שאת,אז הוא לא שווה את זה. לי אישית אין בן זוג,אבל עובדים על זה לאט ובזהירות. בהצלחה!

שלום לך ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

שמחה שמצאת את הפורום ומקווה שתכתבי על עצמך. אם הבנתי נכון ממך אז כנראה יש לך מוזאיקה. כלומר שלא כל הכרומוזום חסר לך אלא רק חלק ממנו. את יכולה להוסיף עוד פרטים. ולגבי השאלה שלך על בן זוג - הנושא כל כך מורכב אצל כל אחת. בגדול אני מכירה גם הרבה נשים שאין להם בני זוג . כנראה כל אחת ואחד מוצא את בן זוגו בשלב מסוים. את מאוד צעירה ויש לך עדיין הרבה מה לעבור ולחוות. היו לנו מפגשים בבית חולים שניידר והעלנו את הנושא הזה הרבה פעמים ולפי דעתי אין ממש השפעה . כלומר את אישה כמו כל אישה ואין מצב שבגלל תסמונת לא תוכלי בעצם להיות בזוגיות עם בחור. הכל מתחיל ממך מה את מרגישה ואיך את פועלת גם כדי להיות חברת בחורים . הקיצר הנושא מאוד רחב ואני מאוד אשמח לשתף אותך גם בניסיון שלי. את גם יכולה לשתף חברות שלך , לראות בעצם איך הן מתנהגות כמו למשל לצאת ביחד , להכיר במקומות משותפים וכו'. ממני דרומית

היי

לפי דעתי קשה למצוא היום בן זוג גם אם אין טרנר. כמו שאמרו לך אנחנו כמו כל הנשים . לשאלה שלך אם לספר אז זו לא שאלה לספר או לא לספר אלה איך ומתי לספר זה ברור שלספר. כל אחת תספר מתי שהיא מרגישה לנכון ,לפי דעתי לספר מתי שאת מרגישה שהקשר בינכם באמת חזק .

היי וברוכה הבאה לבית החם שלנו

לשאלת ההשפעה על התחום הזוגי , אני כמעט בטוחה שזה משפיע. אני מכירה 6 טרנריות בוגרות באופן אישי ועוד שתים ששמעתי אליהם מבנות אחרות טובות ורק שתיים מהן נשואות. תאמיני לי שזאת חידה שמאוד קשה לי לפענח , כלומר האם זה בגלל הדימוי העצמי שלנו , האם זה בגלל הצורה החיצונית הטיפונת טיפונת שונה , אני מנסה לענות על השאלה הזאת כל כך הרבה פעמים ללא הצלחה מה שאני כן יכולה לומר זה שרוב הבנות שאני מכירה למרות שהם לא נשואות והכל הם יוצאות ומשתדלות להכיר ולבסוף כל אחת מאיתנו תמצא את הבן זוג שלה מתי שתרגיש מוכנה והכי חשוב זה להאמין בעצמינו שלמרות הגובה הנמוך והצאוור הרחב שיש לחלקינו והבעיות הבריאותיות שחלקינו התמודדנו או מתמודדות איתן לא ישפיעו על מציאת בן זוג וגם עם קשה להתחבר למישהו בהתחלה כדאי להמשיך ולנסות לראות לאן זה יוביל. לשאלה האם לספר , אני חושבת שבהחלט , אם את מכירה מישהו ואתם יוצאים כמה פגישות ואת רואה שזה מתפתח יפה ואחרי כמה שבועות אתם יוצאים קבוע או אפילו אחרי חודש חודשים את צריכה לספר לו כדיי שיישדע לקראת מה הוא הולך ואם הוא לא מבין אז הוא באמת לא שווה אותך , כמו שכבר נאמר פה. וכמו שנאמר את עדיין צעירה ועם תפתחי ותצאי אני בטוחה שתכירי את הבן זוג שלך את מוזמנת לכתוב פה תמיד גם שאלות שלא הקשורות לטרנר , את מוזמנת גם להרחיב את הדיבור על עצמך אם את רוצה וגםלשאול אותנו על עצמינו המשך ערב נעים דלית

Stesha d

New member
עוד פרטים...

חוץ מזה שאני נמוכה התסמונת שלי מתבטאת בזה שאין מחזור טבעי ובגלל זה אני לוקחת כדורים שזה בעצם גלולות בשביל שיהיה מחזור, וגם לפי מה שאני רואה הכתפיים שלי קצת יותר רחבות מהרגיל. אין לי בעיות בריאותיות אחרות זהו בעקרון... תודה לכל הבנות שענו לי על השאלה : ) סטפני

היי סטפני

בעקרון כולנו צריכות לקחת את ההורמונים כדי שיהיה מחזור. להשלים בעצם את ההורמון החסר דרך כדור את הולכת למעקב? עשו לך את כל הבדיקות ? יום מקסים שיהיה לך דרומית

למעלה