שאלה חשובה....

שאלה חשובה....

שאלה חשובה...ו פרפר פרפר ו 00:41 | 11/08/06 נפרדתי מהחבר שלי אחריי 4 שנים של אהבה, האם מישהו מכם חווה קשר ארוך פעם של כמה שנים והיום הוא יכול להגיד לי שהוא נשוי באושר או שהוא במערכת יחסים ארוכה... נראה לי שכל מי שחווה פרידה אחריי קשר ארוך לא מסוגל למצוא אהבה לעולם ופשוט מתוך חוסר ברירה מתמכר לרווקות בבקשה בבקשה שמישהו ישבור את התאוריה שלי וייתן לי איזושהיא תקווה! גורי!

הממממ..

את האמת לא עברתי אף פעם קשר של 4 שנים...אך אני מתארת לעצמי שבטח התרגלת אליו וזה קשה, מה שבטוח שגם אני כמוני כמוך עברתי אהבות ולא פעם שמעתי על זוגות שניפרדו אחרי 4 שנים כמנוך ועמדו להתחתן ואף 7 שנים !! הם במקרה ידידים טובים שלי, מה שבטוח נשמה שלמרות שאהבה וזה ניגמר וזה נראה לך הזויי שאת תכירי מישהו חדש ותבני מערכת יחסים עם מישהו אחר אבל זה ייקרה בסופו של דבר, אף אחד לא נשאר לבד,אפילו כשנראה שזו אהבה אמיתית תמיד יש הפתעות בדרך עוברים ומדלגים עד שמגיעים לאחד ! אל תדאגי בטח שתכירי מישהו ובטח שתתחתני עם מישהו ועוד יהיו לך אהבות גדולות !! מאחלת לך בהצלחה ולהיות חזקה :)

drnaji

New member
הו!! נגעת לי בנקודה רגישה ../images/Emo26.gif

בתור גבר שהיה עם חברה שלו 8 שנים-מכיתה ז עד לאוגוסט 04,לסירוגין כמובן, אני יכול להגיד לך שזה קשה בהתחלה אבל מסתדרים אחר"כ. אני לא יודע למה נפרדת מהחבר שלך וכמה זמן לוקח לך להתאהב,אבל אני אדם שלוקח לו המון המון המון זמן להתאהב-בין חצי שנה לשנה,ולכן אני כבר שנתיים שלא מצליח להתאהב מחדש או לשכוח את החברה שהייתה לי 8 שנים. אני אוסיפ שאני נפרדתי מחברה שלי בגלל שהיא טסה לחו"ל ללמוד ולא בגלל שרבנו או משהו,להפך,זה היה דווקא בתקופת שיא האהבה שלנו.. אבל אני מאבד תקווה ואני בטוח שמתישהו אני אצליח להתאהב באחרות ולשכוח אותה. אני עכשיו בתקופה שאני מבלה כמה שאני יכול ומנסה שלא להיות מוגבל רגשית באפ בחורה אז זה עוזר לי. היית עם חבר שלך 4 שנים,נפרדתם,אז תנצלי את זה ותקחי לך הפסקה מגברים\\אהבה לתקופה קצרה,זה בטח לא יזיק לך
בכל אופן,אני חושב שאני אוכל לעזור לך בשל "החוויה שנינו עברנו" אז אם תרצי משהו את מוזמנת לפנות אליי במסר

avishg4

New member
נכון שכשמדובר ברגשות, לפעמים מאוד

קשה לנו, במיוחד במקרה של אהבה נכזבת. כל קשר של אהבה שמסתיים בין אם הוא קצר ובין אם ארוך יגרום בדרך כלל למשבר. אך אנו חייבים להיות חזקים להתאושש ולהמשיך הלאה. אלה הם החיים. קחי את הזמן שלך להתאוששות ואני מאמינה ומקווה שגם את תמצאי בעתיד מסויים את האושר שלך. בהצלחה.

tamarbsor

New member
חדשה פה...

שלום, אני חדשה בפורום, ורק נכנסתי לראות מה יש פה, והנה השאלה שלך תפסה את עיני. עברתי מספר מערכות יחסים רציניות בחיי (שלוש וחצי שנים, שנתיים וחצי, ועכשיו טפו טפו טפו בתקווה שזו תשאר הרבה יותר). עם שני חברי הקודמים גרתי וניהלנו מערכת יחסים מאוד רצינית. לאחר החבר הראשון, אכן היה לי קשה מאוד, האמת לא בגלל שהאהבה שם היתה כל כך גדולה, אלה ההרגל שם תפס חלק גדול מהעניין, והפחד מלהישאר לבד (שבמבט לאחור נראה לי קצת טיפשי כי היתי צעירה מאוד- תחילת שנות ה- 20 שלי). היה לי די קשה, היות ופחדתי שלא אמצא מישהו שיוהב אותי כמו שהחבר הקודם אהב אותי, והנחתי שהיה לי איתו טוב. מאז עברו לדעתי 3 שנים (+-), ומצאתי בחור מקסים, שנהייה בן זוגי- האהבה היתה גדולה מאוד (ללא שיעור רבה יותר מהקשר הקודם, מה גם שהיתי בוגרת יותר, והקשר היה בוגר יותר ובשל), האבה ה יתה באמת גדולה, וגם איתו גרתי וניהלתי מערכת זוגית בוגרת ומחייבת. לאחר שנתיים וחתי, הבנו שזה לא זה, ההבנה הזו היתה מלווה בהרבה מאוד עצב משני הצדדים, היות והאהבה נותרה. מספר חודשים מועט לאחר שנפרדתי ממה שהיתה אהבת חיי (ברמה כזו שחשבנו להתחתן), פגשתי מישהו חדש! איתו האהבה פורחת, הזוגיות מצויינת וטובה משתי מערכות היחסים הקודמות- בתקווה כמובן שכך זה ישאר ונמסד את הקשר. מה שאני מנסה להגיד כאן, (אמנם קלישאה נוראה אבל מה לעשות), הכל קורה לטובה. נכון שיש זמנים קשים- אפילו קשים מאוד, אבל אין מה לעשות, אנחנו חיים בהווה ולא בעבר, ולכן יש צורך להסתכל קדימה, לא קל, אני מודה, אבל יש להניח שבן/ בת הזוג הבאים שנמצא יתאימו לנו יותר, ויגרמו לנו אושר ושלמות גדולה יותר. צריך לעיתים להסתכל על מצב ריגשי באופן שכלתני, ולנסות לנתח אותו- מה אפשר לקחת מהקשר הקודם, מה היה בו טוב, מה היה בו רע. על פי הדברים הללו, יש סיכוי שנדע לבחור בעתיד את בן/ בת זוגנו בצורה מושכלת יותר ומתאימה יותר לצרכים ולרצונות שלנו. אויי, כמה כתבתי... מקווה שהבהרתי קצת את עמדתי

למעלה