שאלה חשובה

moshe1208

New member
שאלה חשובה

אך אפשר לעזור למשטרה בצפון ? יש לי הרבה ניסיון בתחום ומוכן לעלות לכמה זמן שידרש !!! המייל שלי הוא : [email protected] אני מאילת ואני חיב מקום לישון ולתאאם מראש. אשמח לתשובה בנושא משהו שאכפת לו.......

אבו שפם

New member
סתכל למטה יש שרשור בנושא הזה

אלה הפרטים תהיה איתי בקשר יש לך את כל הדרכים שלום עלה דרישה לתיגבור בסיסי הפעלה הפועלים באזורים מוכי טילים ממטולה ועד אזור נהריה מי שרוצה ויכול לעלות על מנת לשים יד לאחינו המתמידים יוצים למחזורים של לפחות 3 ימים בטיפול במשימות היומיומיות מתבקש לייצור איתי קשר לנייד או למייל שלי הקבוצה הראשונה של מתנדבי מתנ"א כפר סבר חוזרים מחר מפעילות של 3 ימים בבסיס הפעלה נפתלי... וכבר למחר יש צורך במתנדבים מי שרוצה ויכול צריך רק לצלם את אישור ההעסקה שלו להכין תיק ובו מדים במידה ויש... במידה ואין נדאג למדים ניתן להתקשר בכל שעות היום או הלילה מייל : [email protected] [email protected] [email protected] נייד: 057-7848502 תודה וסוף שבוע טוב לכולם

השומר

New member
תגיד לעכו לא שולחים מתנדבים?

אנחנו הישוב הכי צמוד לנהריה צפונית לו וגם אצלנו נופלות לא מעט קטיושות (5 הרוגים כבר יש לנו)

eitan490

New member
חשבתי ש...

חשבתי שלמתנדבים אסור לעלות לתגבר בצפון.... מאיזה גיל מותר לעלות? מאיזה יחידות???

אבו שפם

New member
גם עכו מתוגברת על ידי ימבה שוטרים,

חיילים ומתנדבים. לגבי השאלה מאיזה גיל וכו'.... הדרישה המינימלית לעלות ולתגבר בצפון הינו מתנדב יח"מ ובוגר שלב א' לפחות תודה ושבת שלום

השומר

New member
דווקא מתנדבים לא כל כך

אלא רק חיילים כל השאר שוטרים ומתנדבים אין לנו שום תגבור..

eitan490

New member
תאמין לי שאם

היתי בוגר יחמ ולא קלאסי היתי כבר שם בתיגבור! והיתי נשאר שם אפילו שבוע אבל כנראה שאסור לי...

silvio3

New member
עכשיו זה גם הגיע לחדרה

באמצע האחוחה הייתה צפירה זה נפל באזור החוף

הפעם זה הגיע ממש ממש קרוב לאחי

הם גרים באיזור חדרה שם הם שמעו את הסירנות אמצע טלפון יום שישי אני שומע את הסירנה .מבהיל לאללה.

למעלה