אם למדתי מהאתר של יואב שלום ועברתי על כל המבחנים 100 ועל המשחק תאוריה ואני ממש חרשתי חודש שלם ! אז אני מוכן לגשת לתאוריה?אני יום רביעי הזה הולך לתאוריה ובספר למדתי קצת מה אתם אומרים ?
אנשים מבחן תאוריה זה לא דבר כזה מסובך.. זה לא מבחני קבלה לקורס טייס או משהו כזה.. זה סך הכל שאלות שאת רובם אתה בטח יודע גם בלי ללמוד בכלל לתאוריה הדברים היחידים שיכולים ליהיות מסובכים זה השאלות המכשילות או ההגיון... אבל אם למדת אז אין בעיה.. בקיצור אתה הרבה יותר ממוכן... ואם אתה רוצה להתעודד תחשוב על כל המבוגרים שמצליחים לעבוד שהם בקושי עברית יודעים.. זה לא כל כך מסובך.. בהצלחה גבר/אשה
אתרי אינטרנט זה בשביל לגוון קצת, לחזק, אבל את הלימוד המרכזי צריך לעשות מהחוברת. תעבור על ל החוברת ותראה שאתה יודע הכל, ואז תיגש. כי אתה יכול ליפול על טופס קל ולעבוד בשנייה, ואתה יכול ליפול על טופס קשה ולהיכשל.
יש אנשים שלפי מה שלמדת יכולים לעשות פסיכומטרי ותואר ראשון.. ויש אנשים שכל הזמן שלמדת בקושי הם ילמדו לצבוע בלי לצאת מהקווים.. זה טלוי בבן אדם... אם אתה מרגיש מוכן אז כן.. אני אומר לך תעשה נגיד 5 מבחנים תראה תממוצע טעויות בטופס.. הממוצע צריך ליהיות 2 טעויות לטופס בערך אם זה הממוצע שלך או אפילו 3 טעיות אז תיגש... אם אתה בכל שאלון עובר בדיוק על ה 3 או 4 תשובות נכונות אל תיגש כי אתה ממש על הקצה..