שאלה חשובה..

omriattoun

New member
שאלה חשובה..

שלום, אני חייל. לפני גיוסי סבלתי קצת מבעיות כתף ואיזור הכתף, עשו לי צילום לא מצאו כלום והחליטו לקרוא לבעיה פיברומולוגיה.. אין שום קשר בין פיברומולוגיה למה שיש לי. גייסו אותי לקרבי וכבר אחרי חודש התחילו להיות לי כאבי תופת. שום רופא לא האמין לי ואלה שהאמינו שלחו אותי לצילום רנטגן ששם לא נמצא כלום. המשכתי לסחוב ולדפוק לעצמי את הגב במשך 8 חודשים סחבתי והייתי בפעילות אחרי 8 חודשים נמאס לי מהכאבים והבנתי שאין עם מי לדבר. אז החלטתי לברוח. ברחתי, ישבתי בכלא שבועיים. ולאחר הכלא, הפלא ופלא שוב רוצים לשלוח אותי לקרבי. התעקשתי לראות רופא. ראיתי, והלכתי לעשות צילום סיטי בצילום גילו לי 2 בלטי דיסק דבר המשתווה ל2 פריצות דיסק בגילי המוקדם. כרגע אני סובל מכאבים קבועים. ואני יודע שהצבא הוא הגורם הישיר לכך ורשלנות רפואית. הבעיה שלי היא בלתי הפיכה וכרגע אני מטופל בפיזותרפיה קבוע.. אני עדיין בצבא בתפקיד עורפי. השאלה שלי היא : האם אפשר לתבוע? האם זה ישפיע על עתידי הצבאי? תודה לעוזרים.

אפשר להגיש תביעה לקצין התגמולים

אפשר להגיש תביעה לקצין התגמולים. במקרה כזה תצטרך להוכיח כי הפגיעה ארעה תוך כדי ועקב שירותך הצבאי.

guynes

New member
עו"ד נסים

כעקרון ניתן לברר אפשרות להגיש תביעה כנגד משרד הביטחון יחד עם זאת מדבריך לא ברור כמה זמן שירתת בעומס של שירות קרבי ומה הקשר בין עברך הרפואי קודם לגיוס לבעיה ממנה אתה סובל היום/ בהנחה שאין קשר או שמדובר בהחמרה של מצב קיים, יש צורך לארגן חוות דעת רפואית של אורטופד אשר יקשור את תנאי השירות שלך למצבך היום - אם אכן מדובר בבלט דיסק אזי ככל הנראה יהיה צורך להראות אירוע מסויים - עומס חריג - אשר בעקבותיו נפגעו הדיסקים ביו החוליות ו/או מקרוטראומות דהיינו - מספר אירועים שניתן להצביע עליהם מבחינת זמן התרחשותם אשר - לפי חוות דעת רפואית - חברו יחדיו והובילו לנזק הקיים מומלץ לפנות לבירור אצל לעו"ד המתמצה בתחום עו"ד גיא נסים [email protected]

למעלה