שאלה חשובה.

BlogTV Police32

New member
שאלה חשובה.

האם שידור שמכיל פרסומות זה תקין? האם נאפשר למשדרים להשתמש בתוכנה שעושה אפקטים בשידור שהיא תוכנה מעולה אבל החיסרון היחידי שלה שהיא מפרסמת את האתר של התוכנה נאפשר זאת? מצורף קובץ תמונה להמחשה בלבד .

BlogTV Police11

New member
נתחיל בשאלה השניה...

ולמה בשניה - כי היא פחות בעייתית. התוכנה של Digitalpeers היא חינמית בגירסה שמוצגת ע"י הגולשים. מי שנכנס לאתר שלהם יכול להוריד את התכנה הבסיסית חינם, ואם הוא רוצה לשדרג הוא יכול תמורת סכום מסוים. אין כאן שום פרסומת לאתר מסחרי ולא נראה לי שצריכה להיות בעיה עם זה. בעבר כבר אם איני טועה השאלה נשאלה מספר פעמים ונענינו שאין בעיה. בקשר לשאלה הראשונה- לא רק שמה שנעשה (הפרסומת לקוקה קולה) הוא לדעתי אסור ללא תשלום לתפוז - הבעיה לא פחות הוא מי שמשדר. לא נמאס לו לזה בעל הדמיון שחושב שהוא יודע הכל על כולם להתחכם? הוא בטוח גם יודע שמה שהוא עושה אסור. כמה פעמים כבר נחסם ושוחרר לאחר שביקש והבטיח להיות בסדר?

BlogTV Police32

New member
אוקי הבנתי ...

אבל אני רוצה להתעקב על השאלה הראשונה ברשותך אם אתה אומר שפרסום האתר של התוכנה לא צריכה להיות בעייה עם זה , אז מה נגיד על אנשים שמפרסמים תאתרים של הרדיו שלהם? כי זה מוצע בחינם ואתה יכול להכנס ולשמוע וזה לא עולה כסף , כמובן יש פה ענין של פרסום וצריך לפתח תחוקים .אז אתה אומר שזה לשיקול דעתו האם להעיר למשדר שיוריד תפרסום של האתר במקרה הזה של רדיו מסוים? אני לא מדבר על כתובות מסחריות של פורומים אני מדבר על אתרי רדיו חיצונים.

BlogTV Police11

New member
נסיון לענות - וענת בבקשה להכנס.

לפי מיטב ידיעתי קודם צריך לפנות ולבקש אישור מהנהלת הבלוגים לפני ששמים לינק בכותרת החדר. אם נתקלים במקרה כזה צריך לבקש מהמשדר להוריד את הלינק, ולהסביר לו שיכתוב מייל להנהלת הבלוגים בצרוף הלינק שיוכלו לבדוק אותו ויחליטו, ורק לאחר אישור יוכל לצרף אותו. אם אני זוכר נכון ענת מודיעה כאן בפורום למי ניתן אישור לפרסם לינק בכותרת החדר שלו. ענתי יש רשימה של מי שאישרו לו? מה המדיניות בקשר ללינקים לאתר אישי של המשדר? אגב - לינקים לאתר תפוז על כל שלוחותיו (פורומים, בלוגים, אלבומים וכו') מותרים.

למעלה