שאלה חשובה

שאלה חשובה

יש כאלה שיש להם הרבה אלבומים אבל בעצם אפשר לעשות אלבום בתדירות של אלבום ב-3 ימים והמשחק התחיל לא מזמן ככה שזה די לא אפשרי מבחינת הזמן! ויש להם מעל האפשר... תנו לי הסבר... תודה לכל מי שעונה!!! אני סקרן....

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifבהזדמנות זאת

אני רוצה להגיד משהו חשוב לכל אלה שמסתכלים אצל אחרים ובאים לבכות פה - מה דעתכם להתמקד בפעולות של הלהקה שלכם במקום לראות כמה שירים וסינגלים והופעות האחר הוציא ביום..?? בתחילת המשחק דברים כאלה היו אפשריים, זה הכל..
(אדיר שמר - אני לא יצאתי פה עלייך.. פשוט ניצלתי את הבמה... )

תשמע

אני לא יודע אם שמת לב אבל זאת תחרות! בתחרות אני -צריך- לדעת מה להקות אחרות עושות בשביל לדעת מה אני צריך להשיג ואיך אני אמור להתקדם! למה נראה לך נתנו את האפשרות להיכנס ללהקות אחרות או את הספר כתובות של כל להקה?

MyBandnic1

New member
אווווקי :/ לא צריך להתעצבן..

תמיד הדשא של השכן ירוק יותר. אין מה לעשות נגד זה. חחחח

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifדבר ראשון אני בת

דבר שני - אין שום בעיה עם זה שאתה בודק מה יש אצל אחרים.. גם אני בודקת.. אבל לבוא ולהתלונן על כל להקה ולהקה.. תשמע זה כבר מתחיל לעצבן אותי, ואני עוד אחת שלא זכתה להיות פה בתקופה הטובה שהיה אפשר לעשות הכל... וד"א... אנני אמרתי שלא פניתי אלייך ישירות.. פשוט ניצלתי את הבמה כי זה היה בהקשר.. לא צריך לקחת ללב כל דבר..

אה סבבה

פשוט אני רק רציתי לדעת איך גם אני יכול לעשות ואז באת ואמרת לי את זה בגלל זה זה היה מעצבן כזה..... טוב אז לא משנה חחחחחחח

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifאני שמחה שהבהרנו את העניין ../images/Emo13.gif

למעלה