שאלה חשובה..

JunkieXL

New member
שאלה חשובה..

באמת שאין לי שום מקום אחר לשאול אז אני פשוט אשאל כאן. אני וחברתי קיימנו יחסי מין וקרה דבר מוזר - כשהיא ממש מגורה(ככה נדמה לי לפחות) היא כאילו "מפליצה" אבל לא גזים מהקיבה אלא מהפות(נדמה לי). נראה שהיא לא שולטת בזה ואין ריח ולא כלום רק קול ממש מעיק :) מה ההסבר לזה ומה הסיפור עם זה?

ניכנס אויר לכוס ולא יכול לצאת ביגלל

הרטיבות . ואז הוא יוצא בלחץ כאשר אתה מכניס את הזיין וזה משמע את רעש הפליץ . זה רק מראה שאתה אחלה גבר שמביא את החברה שלך למצב כזה של רטיבות . היו זמנים גם אצלי

שגיתא

New member
אהלן XL ../images/Emo79.gif ../images/Emo140.gif ../images/Emo54.gif

הקולות שאת מדברת עליהם לא בשליטתך בכלל הם גם לא נובעים כפי שציינת ממש מתוכך, אלא מופקים ע"י שחרור בועות אויר או אויר שמשתחרר ונתפס בעת המגע המיני בין הגופות והוא מוגבר מעט בגלל הרטיבות המבורכת
של המקום,זה כמו צנצנות חדשות כשאת פותחת נשמע קול שמעיד כי היו תנאים של ואקום לפני שפתחת, בכל מקרה תתעלמו, האמת שאני מוצאת שהרעשים הללו מגרים אותי
אם תשימי לב בד"כ גם לרעשים הללו מלווה ארומה של גוף במהלך סקס, כי אני מדמה את זה לכך שמאהב שלי מנגן
על גופי בצורה כל כך טובה, שגם הפות שלי מאשר ומודה לו באופן רשמי
, בכל מקרה תמשיכו להנות, או כמו ההבדל ברעש של נשיקת שפתיים,
לבין נשיקת תשוקה רטובה ועסיסית שבד"כ העסיסית מועדפת על כל רחשיה, לא צריך להביך אותך הרעש למדי לאהוב אותו ולהתענג עליו, בהצלחה והנאה רבה
שגיתא

למעלה