שאלה חשובה...

../images/Emo31.gifמתעבת בגידות מכל סוג../images/Emo70.gif

עימך הסליחה

הבל הבלים! ניסית הכל ?!?!?!

בטוח שאפשר לעשות יותר... אין מישהו שלא אוהב לעשות סקס אנו...בני האדם אפילו ממעיטים לעשות...החיות עושות יותר מאיתנו... דיברתם על זה? ניסיתם ללכת לחנות להסבר מיניות האישה וכדומה? "כוסון החיה רעה"

לבגוד? לבגוד?????

סע לי מהעיניים! מה זה אתה בא מבקש כאן מישהי לבגוד איתה? כמו שכתב לירן, לך לרב. אל תהרוס נישואים סתם!

ואתה בטוח שעשית הכל? אולי תנסה שוב

אולי יש לכם דרך לפתור את זה. דיברת איתה בכלל? היא יודעת איך אתה מרגיש? אולי תנסה לדבר איתה, לפני שתדבר עם אחרים.

תשכר אותה../images/Emo6.gifאולי זה יעזור

תקנה לה ויברטור לא יודעת תראה איתה סרטים כחולים, תתן לה לקרוא כל מיני פנטזיות. אני לא חושבת שלבגוד זה הפתרון!!!

dudi1974

New member
ניסית לדבר איתה על זה ? כי...

אני לא יודע אם אתה רציני ... נראה כי זו עוד דרך לקבל זיון, בלספר סיפור שכזה ולבקש זיון מאחרות . אבל קודם הייתי מציע לך לומר לה ש"יבש" לך איתה וכדאי לה לעשות איתך משהו בנדון. חפשו דרכים לעורר את החשק המיני כמו משחקים כלשהם , שאל אותה אם בא לה משהו מיוחד ? אם יש לה איזו שהיא פנטזיה בראש ואולי היא מתביישת לפתוח אותה בפניך, צלם אותה בעירום הסתר/צנזר את פניה ושלח ל"תמונות הגולשים" באתר סקס כלשהו ובקש שישלחו לכם תגובות , אתה לא תאמין מה זה יעשה לך, אתה תבין עם מי יש לך עסק יחסית להרבה בנות אחרות. בקיצור ... חכה קצת אח שלי הנשים יכולות להפתיע ובגדול , זו רק שאלה של גישה ופתיחות

אתה חייב לשמור על האמונה

שלא תכבה חס וחלילה ,וגם כדאי להבעיר אותה תיהיה יותר גבר תדע מה היא רוצה תקנה לה פרחים תגיד לה מישפט יפה בבוקר זה יעשה לה את זה אני בטוח אם היא לא תשתנה תשאל מדוע? תנסה בכל מכיר להציל את הנישואים תדבר עם ההורים שלה אפילו ,תיהיה רומנטיקן יותר,באופן כללי אני לא רואה בעיה נוספת מצידך תנסה עכשיו ממנה לקבל תמלוגים בעינין ,אולי צורת הלבוש שלך אולי אתה מאווד מסריח כל הדברים האלו הם מאווד חשובים וכמובן התנהגות וצורת דיבור . בהצלחה

benzin24

New member
בן אדם שאל שאלה אז תענו !!!

בן אדם נכנס ושואל שאלה רצינית שמציקה לו ורוצה לקבל פתרון ואתם מזיינים ת'שכל על שניצלים וכל מיני שטויות. הוא גם לא שאל ומי נגד אז כל אחת פה עם הדעות שלה בנושא שתמעיט במילים במידה והיא לא מוכנה לתרום מעצמה לעזור לבן אדם. עצה שלי היא- תן לי את אשתך לשבוע ותאמין לי המיניות שבניכם לאחר מכן תפרח. מה נעשה, לפעמים צריך לקחת קורס וללמוד דברים חדשים וככה זה בכל נושא וגם סקס ומיניות. ולכל המגיבים שלא לנושא - לסתום ת'פה

אולי יותר נכון תתך לי אתה את אשתך

אני יראה לה את שלי והיא תראה לי את שלה לללה ללללה איזה כיף אני ידפוק אותה כל כך חזק פחח פחח ואתה תתגאה בי כאילו אני ילדך הקט. מאחורה מקדימה מציצות וכו. והכל במחיר אחד אני לא מוכר בהקפה.

למעלה