שאלה חשובה

sivi1988

New member
שאלה חשובה

שלום לכולם היום בבוקר נשרף לי המסך במחשב הנייד כמה עולה תיקון של הבעיה בערך והאם זה אפשרי ועוד שאלה במידה ואחליט לא לתקן (המחשב מאוד ישן) , האם אפשר להציל את המידע גם בלי לתקן את המסך ולהעבירו בעזרת כרטיס זכרון? אשמח לעזרה

יאיר B

New member
לתקן הכל אפשר, השאלה היא אם כדאי.

מסך חדש אמור לעלות בין 1000 ל-3000 ש"ח, תלוי בגודל המסך, היצרן והדגם. אולי אפשר גם למצוא משומש (שיעלה יותר זול), אפשר לשאול טכנאים פרטיים (בחברה ישימו רק חדש). לגבי השאלה השנייה: אם למחשב יש יציאת VGA - אפשר לחבר מסך רגיל של מחשב ואז אפשר יהיה להשתמש בו בתור מסך. ככה אפשר להעתיק בקלות כל מה שרוצים (DOK, צריבה, מה שאת רוצה, זה כמו לעבוד עם הנייד).

sivi1988

New member
איפה בודקים את העניין?

איפה אני מחפשת יציאת VGA? חחחחחח סליחה על הבוררות..

point2i

New member
בוררות סבבה ../images/Emo3.gif

יציאה כזו לרוב בצבע כחול , בצורת טרפז , בעלת 15 חורים קטנים והיא אמורה להיות על המארז באחד משני צדדיו . ליציאה הזו מחברים מסך חיצוני .

bar666xp

New member
על הראשונה ענו לך כבר בקשר לשניה

יש אפשרויות רבות החל מהעתקת החומר לכרטיסים/CD/DVD וכדומה... דרך חיבור כבלים לדוגמה דרך LPT(יצאת מדפסת) או כ.רשת או USB או FIREWAIR(ניראה לי שלא כתבתי נכון אבל לא נורא תלמדו דיסלקטית חיחיחי) אגב בכל אחת מצורות החיבור יש מספר תוכנות שכל מה שצריך זה שהמחשב ללא המסך יהיה דלוק כדי למשוך את המידע שיש על הHD שלו.(אם מסך עובד או בלי)

למעלה