שאלה חשובה!!!!

birka

New member
שאלה חשובה!!!!

מה אתם אומרים על המפרט הזה? מראש- המחשב משמש רק לצרכי אופיס וכאלה... אולי קצת מוזיקה, לא ליותר מזה. מעבד מהירות המעבד : 0.733 GHz מסך גודל המסך : 15 אינץ זכרון נפח : 256 MB כוננים כונן : CDROM ד.קשיח נפח איחסון : 10 GB תקשורת כרטיס רשת 10/100 : כלול מודם 56K פנימי : כלול אינפרה אדום, להעברת נתונים אלחוטית : כלול חיבורים USB 1.0 : 4 כניסות S-Video : כלול LPT : כלול parallel : כלול הוא לא מגיע עם סוללה, אני צריכה לקנות במפרד... יש לכם מושג איפה? וכמה זה עולה? ולכמה זמן היא מספיקה? המחשב יעלה לי 1000 שקל, אתם חושבים שזה משתלם? (משומש...) אם יש לכם רעיונות אחרים או אתם מכירים מחשבים יותר זולים בבקשה תיצרו קשר!!! המון תודה! ריקי

יאיר B

New member
פנטיום 3?

של איזו חברה (זה חשוב למחיר, כן סוללה ניתן להשיג אצל היבואן). USB 1.0 זה תקן מאוד ישן. אני לא יודע איך התמיכה של מכשירים חדשים בו (אני יודע שיש תמיכה ב-1.1, 1.0 אני לא יודע).

birka

New member
פרטים נוספים

מחשב Desktop - ECS דגם: ECS A900 אני ממש צריכה תשובה, אם לקנות אותו או לא. ואם לא, תוכלו לעזור לי למצוא מחשב נייד במחיר סביר? השימוש הוא בעיקר לאופיס, אינטרנט... ולפעמים אולי לחבר את הmp3 תודה רבה!!!

ic12345

New member
זה נייד שנמכר בעבר ביוניברס

אישית לא הייתי קונה בכלל מחשב נייד שנמכר בסופרמרקט ובטח שלא יד שניה. לגבי הסוללה, אין לי מושג איפה להשיג כזאת וזאת אני אומרת לך כמי שמתעסקת בייבוא ושיווק סוללות למחשבים ניידים ומכירה את התחום הזה. גם העניין של לקנות אצל היבואן זה דבר שנתון במקרה זה בסימן שאלה (לכי חפשי עכשיו מי זה...).

למעלה