אני בחור גיי ויש לי חברה והיא יודעת שאני גיי אנחנו לא מקימים יחסי מין אבל מאוד אוהבים אחד את השני והיא רוצה להתחתן איתי מאוד ורוצה מימני ילד רק שאני את זה לא יכול לעשות (ילד) מה אני יכול לעשות ???? יש הפרית מבחנה וכו איך עושים? ולאן פונים?
טכנית, הבעיה שאתה מציין ניתנת לפתרון, נראה לי שאתה צריך להחליט קודם שזה מה שאתה רוצה ואז ללכת על זה. אפשר לעשות הזרעה ואפשר לעשות הפריית מבחנה צריך רק להחליט קודם שהולכים על זה. בהצלחה
טוב אני באה מרקע של הזרעות ופריות ונראה לי שאוכל לעזור...אז ככה שלב ראשון הוא תמיד הזרעה ללא הורמונים...הבת זוג שלך תעשה מעקב אולטראסאונד ואולי דמים לעקוב אחר הביוץ הטבעי שלה ובבוא בזמן תצטרך לתת זרע שאותו ישביחו (למשל באיכילוב) ואז הוא יוחדר לצוואר הרחם שלה...הרי אין סיבה לרוץ להפריות הרי לא ידוע כלל על בעיית פיריון אצלכם נכון ? אז ככה מתחילים לנסות...במידה וזה לא מצליח מספר חודשים מתחילים עם תוספת הורמונים לאישה כדי להגדיל את מספר הביציות וכך את הסיכוי להפריה על הזרעות גם..וגם את זה מנסים כמה פעמים ורק אם זה לא מצליח גם עוברים להפריות...שלא תדעו ושלא תגיעו...שיהיה המון המון בהצלחה ואם יש עוד שאלות אז אני כאן... מיקי