שאלה חשובה

Loony Moony

New member
שאלה חשובה

אני בכיתה ח', בכיתה ה' רקדתי ג'אז ומו' אני רוקדת פולקלור. התחלתי לרקוד בלט (עם ילדות בכיתה ו') לפני כמעט ארבעה חודשים. המורה רוצה שנתחיל לעלות על פוינט, אבל יש לי די פלטפוס ובגלל זה אין לי קשת גדולה, ומורה אחרת שהתייעצתי איתה אמרה שזה יהיה לי קשה וכמעט בלתי אפשרי לרקוד על פוניט עם קשת קטנה. עכשיו אני מתלבטת אם שווה לי להשקיע את הכסף בנעליים או שכדאי לותר על זה מלכתחילה.

הגרילה

New member
../images/Emo204.gifאמ..

בעיקרון גם בתור אחת שסתם לומדת את זה אבל לא מורה אני לא חושבת שממש שווה אבל אולי כדי לנסות?! אבל אם מורה אמרה לך את זה שלא שווה לך בכלל אז ממש לא נראה לי.. ויהיה לך עוד יותר קשה במיוחד בגלל שאת רוקדת רק 4 חודשים קלאסי.. זה ממש כלום. לפחות זאת דעתי מקווה שעזרתי..?

Loony Moony

New member
בקשר לותק

אמרו לי שבגלל שאני רוקדת כבר שנתיים וחצי אז הקרסוליים שלי חזקות, ולכן מבחינה זו לא תהיה לי בעיה... כנראה שהבעיה העיקרית היא הפלטפוס, וזה כ"כ מעצבן! יש לי חברות שלא רוקדות בכלל ויש להן את כל הנתונים, ולי אין נתונים בכלל (אני גם ממש לא גמישה)

י ר ד נ י

New member
לדעתי,

תתיעצי עם המורה.. אולי היא תוכל לבנות לך תרגילים קצת אחרים ולחזק אותך. אפשר אפילו להתיעץ עם רופק מומחה לרקדנים, כן יש דבר כזה. בכל אופן אף אחד מאיתנו לא מומחה ולא יכול להגיד לך מה לעשות. ולדעתי יש דרך להתגבר על המכשול הזה וצריך לעבוד קשה אבל זה שווה את זה. תעדכני אותנו

למעלה