שאלה חשובה!

RockBoy2

New member
שאלה חשובה!

ערב טוב לכולם! ברצוני להגיע מבאר שבע לבית החולים הפסיכיאטרי ליד איזור התעשייה בנס ציונה. אני צריך למצוא את הדרך הכי מהירה שיש כדי להגיע לשם בשעות הבוקר. איך אתם ממליצים לי להגיע לשם? תודה מראש.

robk

New member
הדרך הקצרה...

אין הרבה חלופות. ישנה חלופה להגיע לצומת בילו, לחצות את העיר רחובות, וברמסור הכניסה לנס ציונה, פניה שמאלה לכיוון בית עובד וברמסור הראשון מיד שמאלה (רחוב התרמ"ג) והרחוב מוביל אותך לבית חולים. חלופה שנייה להגיע דרך יבנה, וברמסור של בית עובד פונים ימינה. עוברים את הרמסור של הפנייה לאיצטדיון העירוני ובמרסור השני שוב אתה ברחוב תרמ"ג אתה פונה ימינה. בשעות הבוקר המוקדמות חמש שש בבוקר הכל טוב. לאחר מכם יש עומס ב-2 החלופות.

ANGIE STARDUST

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif רמסור???? לאחר מכם???

אתה מדרון-אנריקה?דה קיין ארס טו? אפשר גם להגיע ברכבת מב"ש לרחובות ומשם באוטובוס או מונית בנס ציונה- זה לא רחוק משם בהרבה. אבל זה כבר תלוי אם אתה מגיע עם רכב או ברכבת. רמסור.

robk

New member
נכון, אבל...................

אני כבר יותר שנים בארץ מאשר במדינה בה נולדתי. אורוגוואי.

ANGIE STARDUST

New member
זה שעשע אותי מאוד.

חשבתי שסה רק כשאתן מדברין בעברית, כי אתן לא יכולין להגיד את סה אחרת. למשל, כשלמדתי ספרדית אס כל המורים במרכז לידידות אמריקה היו קוראים למורה שלי זיף במקון זיו, אבל כתבו את כל המילים בעברית בצורה נכונה (לא שחלילה יש לי בעיה עם המבטא שלך). נו מילא, זה די סקסי

למעלה