שאלה חשובה

Moonlight ocean

New member
שאלה חשובה

תגידו... יכול לקראת מצב שבו בן אדם יוותר על החיים הרגילים שלו ויעסוק כל הזמן בחלומות הצלולים כי זאת מציאות וירטואלית קלה יותר מהיום יום?.??

llllllllll

New member
גם על זה חשבתי..

אני לא יודע אם את/ה בן או בן.. נניח שאת/ה בן. סליחה מראש אם טעיתי. אז תחשוב.. אתה מקדיש את כל חייך לחלומות צלולים. בונה לך עולם משלך, מזניח את החיים האמיתיים, שמים אותך בבית משוגעים ואתה ממשיך לחיות בחלומות צלולים. די מטומטם אבל הגיוני.. ככה אתה גם יכול "להאריך" את החיים שלך (אם כל לילה = כמה ימים). אבל בכל זאת, לא מומלץ..

Moonlight ocean

New member
כמעט נכון....אני בת,

לפחות מהפעם האחרונה שבדקתי...... :) (שניה...בדיקת מציאות..) :) חזרתי... כן! זה באמת מפחיד!!!! לגמור בבית משוגעים בגלל זה...זה יכול לשגע מישהו בטרוף...

אלון ב

New member
פיייייי !! על הכל הוא חושב !!!

llllllllll אתה פשוט גאון איך אתה חשבת על זה ?? אולי תגלה לארטי רובין ולי מי אתה ?

llllllllll

New member
כמו שאמרתי..

אין סיכוי.. בחיים לא תגלה מי אני... מצטער.. lllllllll

אלון ב

New member
חשבתי שאמרת שהיית חבר שלו לא ?

חוץ מזה לפי מה שאמרת קודם נראה לי שהשתתפת גם בפורום הקודם שהיה לי אבל בשם אחר, אולי לפחות תגיד באיזה כינוי ניכנסת לשם ? אלון

llllllllll

New member
הייתי חבר שלו, ואני עדיין פחות או

יותר, לא חשוב. הוא מכיר אותי, אבל אני לא רוצה שהוא ידע שזה אני! אמת. השתתפתי בפורום הקודם בשם שלי, ככה שאני לא יגיד לך..

אלון ב

New member
אז עכשיו זה קל !

כל מה שארטי רובין צריך לעשות זה להסתכל בפורום הקודם ולראות איזה מהשמות הוא מכיר בתור ידידים וחברים שלו. ארטי קדימה לעבודה
אלון

Variety

New member
הארכת החיים - בלי בית משוגעים.

גם אני חשבתי על זה הרבה בזמן האחרון, לדעתי זה מאוד מפגר להתנתק מהמציאות בשביל חלום צלול. לפי דעתי יש לנו את היכולת לחלום חלומות צלולים כיד להשתמש בהם ככלי עזר לחיים שלנו. דרך החלומות הצלולים, משפרים את החיים שלנו. אם אפשר ללמוד על התת0מודע שלנו, לפתור בעיות, לתקן טראומוות (אולי כרגע אנחנו חיים תחת טראומה שמקשה עלינו בלי שאנחנו יודעים על זה בכלל), לשפר את היכולת המחשבתית, לרפות את עצמנו... כל זה = לפשר את החיים במציאות. והתרגיל של עצירת הזמן בחלום צלול, לדעתי יכול גם לשמש ככלי. ראשית - הוא נותן יותר זמן לעשות את כל הנ"ל בחלום. דבר שני - נניח יש לנו ככה כל יום מבחן, והרבה הרבה עומס, לדעתי אפשר להתמש בזה - להיות עוד כמה שעות בחלום, לעשות חלום צלול רגוע לגמרי - לנוח בחלום ולצבור עוד כוחות. אני כל החיים שלי חי בהרגשה שחסרות לי איזה כמה שעות כל יום, שאני יכול להספיק הרבה יותר. והנה הפתרון, כזה קל. לדעתי - לברוח מהמציאות לחלום צלול ולחיות שם - רעיון מפגר לגמרי! החיים הרבה יותר מעניינים דווקא כי יש בהם קשיים ואתגרים. המוח יתנוון בלי זה! חלומות פז, Variety-

למעלה