שאלה חשובה!!!

rockon

New member
שאלה חשובה!!!

שאלתי האים יש אפשרות לחייל בשירות סדיר לעבוד בלי אישור עבודה, כשהחברה שהחייל עובד בה אין בעיה עם זה שאין לו אישור עבודה והם משלמים את המשכורת רגיל כמו לכל עובד עם כל הביטוחים. כמה שאלות: האים יש לצבא דרך לעלות על זה שהחייל עובד בלי אישור עבודה? ואם כן אז איך?? ובכלל איך אפשר לעבוד ולקבל תלוש משכורת עם ניכוי של ביטוח לאומי הרי בצבא אין החייל משלם ביטוח לאומי......קצת מבולבל אנא עזרו לחייל המסכן

רוקון..

אני לא חושבת שחייל יכול לעבוד ללא אישור מהצבא.. זה מאוד מוזר מאותו מנהל חברה שהוא מסכים להעסיק חייל עם תלוש ללא אישור עבודה. בביקור בית שעשו אצלי.. אמר לי הסמל שיש אפשרות להגיש בקשה לעבודה אם המצב בבית הוא לא טוב. כמו כן ישנה אפשרות להגיש בקשה ל"מיוחדת"... שזה אומר לתקופה של חודש בערך. בכל מקרה עדיף להתייעץ עם גורמים צבאיים בקשר לזה.. בהצלחה..

paulika

New member
בנוסף למה שכתבה הרצה אני חושבת

שאתה לא מבוטח כשאתה עובד בלי אישור וזה חשוב עבורך. בהחלט מוזר הבוס שמוכן להעסיק אותך ככה. שניכם יכולים להסתבך, עדיף שתבקש אישור מהצבא.

סמדר בנ

New member
שלום רב

אסור לחייל לעבוד ללא היתר. רצ"ב קישור לאתר של צה"ל. ברגע שהמעסיק משלם עליו ביטוח לאומי לדעתי יש אפשרות לעלות על זה (בודאי בעידן המחשב האופציה אפשרית).

במקרה של פציעה חס וחלילה

מי יכיר בחייל? כאן תמונה הסכנה. להתעסק עם ביטוח לאומי- זה להכניס את הראש לתוך פה של אריה. כדאי לבחון אופציות אחרות דרך משק"ית ת"ש במיקרה של מצוקה כלכלית בבית. כמו כן ניתן לקבל הלואה מהצבא אם המצוקה היא מידית. אפשרי לקבל גם סעד מישפטי מהצבא.במידה ויש תסבוכת כספית.

ללי26

New member
לא כדאי

ראשית משום שלעבוד ללא תאישור זה משהו שהצבא יכול לעלות עליו ובקלות יחסית. מספיק שראה אותך חייל/קצין כלשהוא,הוא מספר למפקד שלך ומשם זה מתגלגל למשפטים ועונשים בכלל לא נעימים. דרך שנייה היא להשוות את הרישומים מביטוח לאומי (והמידע הזה מגיע לצבא). הרבה יותר פשוט לגשת לקצינת ת"ש,להביא את כל האישורים הנדרשים (יש היום גישה מאוד אמפטית לבעיות כלכליות של חיילים) ואני מאמינה שיעזרו לך.

למעלה