שאלה חשובה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שאלה חשובה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

היום בארוחת הערב נשאלה השאלה הזו ורציתי לשתף אתכם.... אם עץ נופל ביער ואף אחד לא שם לשמוע אותו - הוא עדיין משמיע קול??? ואם גבר פולני עומד ביער לבד ואין אף אחד שישמע אותו - הוא עדיין אשם???

לשאלה חשובה יש גם תשובה חשובה .. ../images/Emo6.gif

לשאלתך הראשונה... ובכן , חכמים במקרא אמרו ומאז ומתמיד שכל חפץ משמיע רעש גם אם הוא לבד . הוא משמיע את הרעש לשקט .. שנמצא בכל מקום .. גם אם לא רואים או לא שומעים אותו .. השקט לפי חז"ל הוא הגורם לכל הרעשים . .כי אם היה שקט בכל מקום .. אז איפה הרעש , איפה היה מקומו .. לכן על כל שקט יש רעש .. כי גם לשקט יש רעש . אומנם שקט אבל רעש .. {
} לשאלתך השניה ... גבר פולני שעומד ביער לבד .. צריך לתת לו פרס . עצם העובדה שהוא לבד זה כבר פרס כלשעצמו .. אבל בכל זאת זה שהוא הצליח להשתחרר מאמא פולניה זה כבר משהו משהו .. גבר פולני בעקרון נמצא תחת רעש כל הזמן .. בגלל אישתו הפולניה { רחמנא ליצן }שגורמת לו לרעשים רבים בחיים .. מקווה שעניתי לך על השאלה .. ומה לגבי הפרס ,????? { סל עוגיות פצפוצי כוכבים בשוקולד מתאים לי
}

שרון ../images/Emo24.gif

גיגית ענקית עם עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים נשלחת אליך... ואני גם מוסיפה מיץ צוף מיוחד מרשם סודי...
ו... אהבתי את התשובה
רק טוב!!!

שרון!!!!!!!!!!!!!!!!!

שולחת 5 סוסייי פוני עם עגלה ענקית משלוח מיוחד עד פתח הבית של עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים ו-2 ג´ירפות עם 80 קנקני מיץ צוף... רק לא לחסל הכל במכה אחת.... ואפשר לכבד את החברים... אבל רק את הטובים! רק טוב!!

עד שסוף סוף ..

הורדתי 5 קילו .. אני אעלה אותם בחזרה עם העגלה של העוגיות ..

נה נה נה.... ../images/Emo3.gif

לא גיליתי לך את הסוד שמהעוגיות שלי לא משמינים... נה נה נה זה הרי מרשם סודי...

נ.ב לשרון......

גם אני רוצה כזו ברכה מיוחדת כמו של יפעת אוףףףףףףף גם אני רוצה גם אני
רק טוב!!!

למעלה