שאלה חשובה

goodboy80

New member
שאלה חשובה

שלום רב לכולם. אני עושה עבודה באוניברסיטה שבמסגרתה אני צריך לדבר עם ארגון 4XT. ככל שידוע לי זהוא ארגון קשר שבין השאר מחזיק בקשר עם ספינות דייג היוצאות לים (לפחות באזור נמל אשדוד). הפנו אותי לפורום זה מפורומים בנושא דייג בהם ניסיתי לקבל תשובה. אם מישהו מכם יודע כיצד אני יכול ליצור קשר עם הארגון או לקבל עליו מידע זה יהיה לי לעזר רב. תודה גדולה מראש.

4x6lm

New member
קצת מידע

4XT אינו ארגון. מדובר בתחנת רדיו השייכת למשרד התחבורה ויושבת בנמל יפו, עד עצם היום הזה. התחנה מיועדת לספינות דיג המשייטות במרחב הימי של ישראל ומספקת אינפורמציה על מצבי מזג אויר וסיוע אם נדרש. במשך שנים היה מפעיל את התחנה בחור בשם אהרון שיצא לגימלאות, הוא תושב גבעתיים ואיני יכול למסור את פרטיו המלאים מאחר ולא בקשתי רשותו. התחנה שידרה ואולי עדין משדרת במורס ובדיבור. 4X6LM

טייקון27

New member
4XT

התחנה שפעלה מיפו העתיקה פעילותה לבית דגן וכבר אינה משדרת עוד. לפרטים פנה למשרד החקלאות, אגף הדיג מעגן הדיג קישון מפרץ חיפה ובקש את אורן או עוז. לחילופין חפש בקריה ת"א את מר אנג'וני חיים מנהל אגף הדיג. יללכ להנמ :באה תדיחי ינו'גנא םייח :להנמ צ"לשאר םיבכמה ךרד 50200 ןגד תיב 30 ד"ת :תבותכ 03-9485411 :ןופלט 03-9485735 :סקפ [email protected] :e-mail

למעלה