שאלה חשובה

brock lesnar 2

New member
שאלה חשובה

כל החברים שלי מתחילים לשחק ביליארד וסנוקר ואני אפס בזה ואתמול עשו לי בושות איך אני יכול להיות טוב יותר? בקשה זה חשוב... אני רוצה להיות אדיר בזה!

11122233311

New member
אין קיצורי דרך

תשחק תשחק תשחק תתאמן תתאמן תתאמן וזהו אין טריקים וקסמים גם כשאתה חושב שאתה לא מתקדם אתה מתקדם ומשתפר ומסיק מסקנות תת מודעות אפילו למכות מסוימות.. כמו שיש מכות לכל אחד שהוא יכול לעשות את זה בלי להתאמץ לשים יד וישר פשוט לתת מכה אפילו בעיניים עצומות.. המוח זוכר זוויות ומכות

brock lesnar 2

New member
כן אבל איך אני אתאמן

מה אני אבוא לסנוקר ואשחק? אני פוחד שיראו אותי... לא שזה בושה.. לא יודע... תגידו האיש שם לוקח על שעה שולחן 35 שקל זה מחיר טוב?

Anin17

New member
35 שקל סביר

אני מבטיח לך אחרי שעתיים שלוש של אחד על אחד בלי חוקים בלי כלום רק לכוון ולהכות אתה כבר תראה תוצאות

Anin17

New member
אתה מול חבר

ורצוי שיהיה יותר טוב ממך ככה הוא מאתגר אותך ומושך אותך כלפי מעלה הצורה הזאת היא הכי אפקטיבית ללמוד בהתחלה

brock lesnar 2

New member
אתמול שיחקת מול כל החברה וזה

אתמול שיחקת מול כל החברה וזה היה די מביך שהקפצתי את הכדור אל מחוץ לשולחן והסתכלו עלי וזה... לא יודע אם להתאמן עם חבר זה יהיה טוב.. להתאמן לבד זה גם בסדר?

brock lesnar 2

New member
אבל מה אני יבוא לחבר שלי ואני אגיד

לו אתה רוצה להתאמן? או שאולי אני אקח איתי מישהו אחר שיודע לשחק סנוקר... בסדר הבנתי אני אנסה להשתפר ולהיות טוב תודה!

yossibalali

New member
קח עצה ממני.

אני לפני שהתחלתי לשחק פול נכנסתי לyahoo ושם לgames ושיחקתי שם איזה חצי שנה וזה משך אותי ממש. שהגעתי לסנוקר האמיתי כבר ידעתי לאן הכדורים הולכים איפה אני צריך לפגוע בכדור ופשוט הייתי צריך לישם את זה וזה לא היה קשה אני ממליץ לך גם... גם ככה תלמד את החוקים. למרות שבפול כל אחד ממציא לעצמו חוקים..... אחרי ששיחקתי חצי שנה פול המעבר לסנוקר לא היה קשה. כולה ללמוד את החוקים + לשחק יותר חלש , יותר יפה והרבה יותר מתוחכם.

זה לא לגמרי מדוייק

אני לפני הרבה שנים שחקתי רק סנוקר , תמיד חשבתי שפול זה משחק קל , המעבר לפול שינה לי את הזוויות ועשה את זה אומנם קל יותר , אבל כדורים שנכנסו באמצע בקלות בפול היתה בעייה . אני ממליץ לשחק נגד שחקנים טובים ממך על מנת להשתפר , אני תמיד מחפש לשפר את המשחק שלי בפול , תמיד מחפש אנשים חזקים וטובים לשחק נגדם וללמוד עוד.

mr snooker12

New member
קבל עוד עצה ממני אח שלי

דבר ראשון רציתי להגיד ש-35 שקל זה בסדר גמור במקום שאני משחק זה 40 לשעה אבל תלוי אם המקום שאתה משחק מושקע מבחינת המקום עצמו שמע אני משחק כבר יותר מ15 שנה ואני כולה בן 22 כאילו מגיל 7 כבר היה לי בבית שולחן קטן ובגיל 13 ככה כבר התחלתי לשחק במועדונמים עם החברה. מה שאתה צריך לעשות זה כמה אפשרויות השאלה עד כמה אתה רוצה....אם אתה רק בשלבים הראשונים שלך במשחק אני ממליץ שתפתח שולחן לבד(כן זאת לא בושה) ותתחיל לפזר ת'כדורים על השולחן ותשחק קצת לבד לראות מה אתה יודע ובמה יותר קשה לך...אחרי קצת אימונים לבד תתחיל לשחק עם חבר או תציע לימשהו במועדון לשחק איתך חצי חצי קופה או ספורט(שזה משחק על הקופה) וככה לאט לאט אתה תתחיל להיות טוב רק תזכור שזה לא בא לא ביום ולא בחודש אפילו זה יכול לקחת שנה אני לא רוצה להרחיב עוד הרבה כי רשמתי יותר מידי וכבר נהיה פה מגילה אבל אשמח ליעץ לך עוד בהמשך ממה שאני יודע מקווה שתשתפר לטובה עם הזמן

Anin17

New member
זה הבעיה מהמעבר מפול לסנוקר וההיפך

המשקל והגודל השונים של הכדורים קצה הבנדה שליד הכיסים אופי המשחק והמכות בגלל זה אני נוהג להתאמן ולשחק בד"כ רק על סנוקר פול אני משחק לפעמים שבא לחברים עצה טובה שאפשר לתת למי שמתחיל תנסה להינעל על משחק אחד אהוב עליך ותשתפר בו השיפור במשחק השני גם יבוא, אם כי לא באותה מידה

11122233311

New member
לך לסנוקר ופשוט תשחק

אני לפעמים כשבא לי לשחק אני הולך ככה מוקדם כשלא מפוצץ פותח שולחן לבד מפזר את הכדורים ופשוט משחק לפעמים בלי חוקים ואז לאט לאט אתה רואה איזה מכות יותר קשות לך ואיזה פחות ואם אתה רוצה להתאמן על מכה מסוימת אתה לוקח את כלללל הכדורים הצידה קרוב אליך שם את המצב.. מנסה ככה את כל הכדורים תכניס מהמצב שאתה רוצה להתאמן עליו פשוט תתאמן יש לך כדורים יש לך שולחן ומקל.. תשחק

למעלה