שאלה חשובה

george michael

New member
שאלה חשובה

מה הדרך או הטכניקה הכי יעילה שיכולה להקל על עייפות חזקה ומתמשכת?

UNIVERS1

New member
אני מסכימה עם נאווה ../images/Emo13.gif

לשמור על חיים רגועים, מנוחה ככל האפשר ולהשתדל לא "לבזבז" את האנרגיות לשווא... המון בריאות סימה

george michael

New member
מה זאת אומרת מנוחה?

אתם מתכוונים לשינה בשעות הצהריים? כי ניסיתי את וזה די עוזר למשל אני קם ב11 ויושן מ5 עד 7 זה באמת עוזר אבל זה לא פתרון לטווח הרחוק.

מנוחה לא חייבת להיות שינה

זה יכול להיות לשבת על הכורסא ולפטפט, זה יכול להיות משחק משחרר, סרט בטלביזיה וכדומה. הרעיון הוא זמן ללא STRESS. אני מכירה אנשים שאין להם רגע דל. כל הזמן טרודים (בראש) עם.... you name it!

dorgad

New member
נאוה, אפרופו חיים שלווים...

ביום שני שבנו מחופשה של ארבעה חמים באצבע הגליל (לנו במטולה). לא יכולתי להימנע מהמחשבה מה לעזאזל אנחנו עושים בשפלת החוף כשיש מקום מדהים כמו אצבע הגליל. הירוק, והמים, והרוגע והשקט הם מתכון נפלא להקלה של מצבנו. נזכרתי בך, שעברת לגליל - אם הבנתי נכון - מסיבות אלה. אבל מה לעשות שיש אילוצים כמו אם קשישה ומקומות עבודה... אולי בעתיד יתאפשר. אני ממש-ממש התאהבתי באזור. דור נ"ב, שמעת משהו על שיטת Reset?

לא שמעתי אבל אם תכופפי לי את היד

אני מוכנה לקרוא על זה
לגבי הגליל - כן! אני אוהבת את השקט של הגליל. לנפי שנתיים - שלוש, כשחיפשתי בית רציתי למצוא במרחק של עד שעה מההורים שלי (70;77 - ראשל"צ) אני לא מצטערת שחזרתי צפונה (לפני הייתי בכפר תבור) אני ממעיטה מאוד ליסוע למרכז. אילוצים - הרי כתבתי: לא ממש
לא אצלנו
גם אני חיה עם אילוצים שממלאים את חיינו STRESS. בפעם הבאה תעצרו לביקור

dorgad

New member
תודה על ההזמנה../images/Emo13.gif

ובעניין האילוצים - שולחת לך מסר אישי. דור

למעלה