שאלה חשובה!!!!

ארז דלל

New member
שאלה חשובה!!!!

הייתי בם ונשרפתי. כל הגב שלי אדום. כאבי תופת. מה עושים?

ה מוזה

New member
אוי זה כואב ../images/Emo4.gif

גם יודעת כמה ,שבוע שעבר אני נשרפתי מרח לך על הגב יוגורט , אפשר גם קומפרסים מים קרים קרים להספיג מגבת במי קרח ולהניח על הגב ,היא תתחמם ואז שוב להניח היוגורט עוזר ,אני מרחתי גם ג'ל אלוורה מעלי צמח האלוורה פעם הבאה אני בטוחה שכבר לא תשרף בים [ אין חכמים כבעלי ניסיון לצערי ]

ארז דלל

New member
כמה שאת צודקת

" פעם הבאה אני בטוחה שכבר לא תשרף בים " המשפט הזה בעצם מסכם את כל הקטע הזה. אני ינסה מה שאמרת לי, בתקווה שזה יצליח

טוטס

New member
כמה נעימה הרגשת ההתעלמות כאילו

ולא כתבתי כלום.... תמיד רציתי להיות אויר

ה מוזה

New member
טוטס ../images/Emo24.gif

את חמודה ! והמון
על העצות והעזרה לכולם שתהיה לך שבת נהדרת

טוטסי - אם את מגלה לי ../images/Emo12.gif

איך נהיים אויר, או אפילו הזבוב על הקיר... נשבעת שלעולם אשאר חייבת לך.... את נכס לפורום יקירתי, וכך רואים אותך ובך.

טוטס

New member
האמת?

שיש לי בעיה עקרונית מאוד עם חוסר נימוס וכך ראיתי את מה שהוא עשה. מניחה שבגלל שאני לא צבועה בכחול הוא לא ראה בעצותי בעלות ערך, אבל אני לא יכולה לסבול (ממש אבל!) שאנשים לא מתנהגים בנימוס וקשה לכתוב סה"כ - תודה... זה הכל

טוטס

New member
אני דווקא ממליצה לא למרוח אלוורה!!!

אם נכוות קשה (ואני לא מציעה אפילו לנסות למרוח כדי לוודא את זה) האלוורה תגרום לכיווץ של העור ואחרי זה הכאב יחמיר בצורה קשה! לצערי, חוויתי את זה על בשרי אחרי שנרדמתי בשמש
הרופא ממש צעק עליי לא למרוח את הדברים האלה של כוויה קשה. למרוח אשל זה נהדר!!!!!!!! מרגיע את העור ומקל! ואם יש סופר פארם פתוח ליד הבית והמצב חמור יש משחה נגד כוויות שאפשר לשים! להיזהר להבא, כן??

למה??? למה הסלחנות הזו../images/Emo10.gif

לגבי ה"בלתי נשמרים בשמש" ? השמש מסרטנת רבותי, אנא זכרו זאת, ורישמו לכם באותיות של אש: שיזוף גורם לסרטן - ולא סתם, אלא אחד כזה שמתים ממנו לאט וביסורים קשים... קרינה UV - הורסת את העור. האם הייתם נרדמים באמבטיה של חומצה? או שוכחים לכבות תנור או גאז לפני שיוצאים מהבית? אנא - חישבו על כך...

טוטס

New member
טוב אמא ../images/Emo3.gif

אחרי שנרדמתי (בטעות, בטעות...) ל-3 שעות ושבוע לא יכולתי אפילו להתלבש או לישון כי כולי הייתי כוויות בדרגה גבוהה - למדתי היטב את הלקח ואני כמעט ולא יוצאת היום לשמש בלי הגנה, אפילו לא אם זה ל-15 דק'. בשביל זה אלוהים המציא את הברונזר

למעלה