שאלה חשובה

• פותח הנושא bryan
  • פורסם בתאריך

bryan

New member
שאלה חשובה

שלום לכם,אני כבר בעונה השלישית עם מכבי חיפה לקחתי ב 2 עונות 2 אליפויות,השנה הגעתי עד לסיבוב השני של גביע אופ"א והפסדתי בגומלין מול פאוק. עכשיו קיבלתי הודעה שלשחקנים הכי טובים שלי-דוידוביץ',קטן ובאדיר עומד להגמר החוזה,הצעתי לדוידוביץ 23 אלף בתור שחקן מפתח והוא לא מסכים,מה אני עושה איתו? אותו דבר גם קטן ובאדיר-לא מסכימים למה שאני מביא להם ואני מביא להם עם בונוס ועדיין לא מסכימים?מה אני עושה?

תשובה

א)מנסה לשכנע את ההנהלה לתת לך בונוס כסף למשכורות. ב)מוכר אותם מהר לפני סיום החוזה ובכסף מביא להם מחליפים. ג)אוכל אותה. אני ממליץ על-א אם לא מצליח אז-ב אני לא ממליץ על ג..

bryan

New member
בינתיים

ההנהלה לא מסכימה לתת לי עוד כסף אז נתתי לעוזר מאמן שלי לטפל בכל הבעיה של החידוש חוזים,אם גם לזה הם לא יסכימו אז לא תהיה ברירה אלא למכור אותם

bobby6killer

New member
תנסה לתת לו הכי הרבה ב

signing on fee ותעשה לו yearly wage rise של 25% והכל הכל הכל ואם לא הולך תמכור...

bryan

New member
מאוחר מדי

כל הטובים-קטן,קוביקה ודוידוביץ' הלכו

bryan

New member
עשיתי מה שאמרת והצלחתי

להחזיר את קטן ודוידוביץ'

OFIR 10

New member
...

תנסה קודם להציע להם חוזה קצר יותר. אם הם לא הסכימו ונשאר להם עוד חצי שנה בערך עד שהם עוזבים את המועדון, תנסה למכור אותם כדי שיהיה לך לפחות כסף למחליפים.

אני פעם רימיתי בנושא

לא הצלחתי לחדש את החוזה עם שחקן אחד במכבי חיפה, אז עשיתי מנג'ר חדש וחתמתי איתו באינטר. אחרי שנה החזרתי אותו בחזרה בהשאלה.

bryan

New member
אחרי 3 אליפויות רצופות ואני עכשיו

בדרך ל 4,הצלחתי להחזיר את יניב קטן ודוידוביץ',אלא שהם מיד הלכו לתקשורת ופתחו עליי אז דפקתי כל אחד מהם בקנס של 2 משכורות בפועל. השחקנים האחרים ראו מה שעשיתי וגם ניסו לפתוח עליי

למעלה