שאלה חשובה

dralan

New member
שאלה חשובה

בדקתי ומצאתי שישנו סוג של כישוף שנקרא "כישוף המעגל" (או משהו דומה). לפי מה שהבנתי בכישוף זה נעזרים במעגל, והוא לוקח המון ריכוז וזמן (שרטוט המעגל, תקופה מסוימת לפי גורמי השמיים, וכו') . בנוסף, יש להיזהר מאוד שלא להשתמש בקסמים שגורמים רע למישהו, מחשש שהקללה תחזור אליך. לדעתי זה קסם לא כל כך שימושי, כי אם תרצה להגן על עצמך מפני תוקף ברחוב, למשל, הדבר אינו אפשרי. אני שואל אתכם: האם קיים כישוף לשימוש מהיר יותר, שבו ניתן גם להגן על עצמך מבלי לחשוש?

WindsOfWar

New member
תגובה.

המעגל הוא בעצם סוג של הגנה בעת האקט מפני כל מני יצורים(לא גשמים, ישויות). וזה דבר מאוד מומלץ ורצוי. הוא לא בדיוק יכול להגן עליך מפני אנשים ברחוב, אבל הוא כן יכול להגן מפני ישויות.

למי שיודע לעשות את המעגל....

ורק מכשפה "מכשפה" יודעת את זה.

RainBird

New member
הטלת מעגל זה תרגיל בסיסי. אלא אם כן אני טועה בנוגע למושג שאליו אתה מתכוון, מה שקראת טועה, או אתה פשוט התבלבלת. למעשה המעגל הוא שלב מאגי התחלתי לפני שלומדים להטיל את הספירה מסביב לגוף. מכשפה מאומנת יכולה להטיל אותו תוך שנייה בערך, אבל השימוש האמיתי של המעגל הוא לא הגנה דווקא בניגוד למה שאנשים עשויים לחשוב. המעגל מגן, אבל בצורה מינורית. כשאדם מטיל את המעגל הוא עושה זאת כדי להגיע למצב של שינוי מודעות. זה השימוש הרציני, הלעבור בין עולם היום יום למקום בין הזמנים ובין העולמות. ארדן.

yidan

New member
היא דיי בלבלה בין הדברים

הטלת מעגל זה דבר שעושים בסיאנס או בכל כישוץ כדי להגן על מבצע הכישוף וזה באמת לא דבר מסובך אולי מצריך השקעה אבל לא מסובך

Bassman

New member
קרא שוב מה שארדן אמר

המעגל הוא יותר מהגנה... הוא לעבור מחיי היום יום למשהו שונה, טקסי יותר. בשבילי מעגל זה בדיוק כמו קבלת שבת ופתיחת מעגל זה כמו הבדלה
לעבור פיזית וע"י כך מנטלית ל"מקום" אחר

Amethyst

New member
בסה"כ

זה נכון להגדיר את זה גם בצורה שארדן אמר וגם בצורה הבסיסית שהיא הגנה בזמן כישוף. אני לא רואה בזה משהו בהכרח סותר

yidan

New member
התכוונתי לשרשר לראשון

מי ששאל בילבל את הכל

dralan

New member
שחבור...../images/Emo93.gif

רגע!!!! נראה לי שלא ניסחתי נכון בפעם הראשונה...אני אנסה שוב: אני דיברתי עלה המעגל בכלליות - על כל כישוף שמשתמש במעגל, ואמרתי שבעצם אני לא יכול להטיל את הכישוף אם יבוא אלי תוקף ברחוב, למשל. אני אשאל עוד פעם: האם יש לי דרך, בעזרת כישוף שמשתמשים בו במעגל הגן על עצמי מפני תוקפים?

yidan

New member
אה אהההה

כן זאת כל המטרה... תוקפים אסטרליים לא פיזיקאלים יש מבין?

למעלה