שאלה חשובה

v i v a l d i

New member
שאלה חשובה

שי כאן מישהו שמתענין בספרות קלאסית איכותית. אם כן, אתה חושב שרומח הדרקון זה ספרות איכותית עם משמעות מלבד סיפור ולמה. אם לא אז למה אתה קורא את זה??? וגם בכללי אתם חושבים שלספרי פנטזיה יש מסר מעבר כל מיני סיפורים נחמדים ובדיוניים על דרקונים ומכשפים???

v i v a l d i

New member
אני רואה שאנשים פה לא רציניים

כנראה כולם פה חובבנים בני 12- 13 אני אשמח אם תוכיחו שאני טועה

Orbital Shadow

New member
אהמ המ המ../images/Emo60.gif

טענה: לא כל האנשים פה חובבנים בני 12-13 הוכחה: נתון כי יש בפורום הנ"ל לפחות שני אנשים בני 20 + ומכך נובע שלא כולם חובבנים בני 12-13. מ.ש.ל מרוצה?

NJS

New member
לך לעזאזל

סעמק גם ככה אני עצבני עכשיו למה מי אתה בכלל? לך ואל תחזור מה אנחנו אשמים שאין לך חיים

Nof from NY

New member
חבל. ../images/Emo3.gif ../images/Emo72.gif../images/Emo112.gif

אנחנו יודעים לפסק אבל. [חרוז!^^]

Nof from NY

New member
מאד^___^../images/Emo72.gif../images/Emo112.gif

ומחר אמור לרדת מבול. איזה שייני לי!~ אני אביא לכם גשם בבקבוק. ^^

The Snow fox

New member
אני פשוט שונא את כל האנשים המתנשאים

האלה
אז,
אתה מוזמן לעוף לכל הרוחות

black robe

New member
למה מי אתה חושב שאתה???../images/Emo63.gif

אנחנו לא חובבנים רק!!! האם זה ברור????

black robe

New member
../images/Emo52.gifאני בדרך כלל לא תוקפת אנשים+

אני במצב רוח חרא ועל הפנים! נמאס לי !!! אני רוצה לבוא מחר למפגש!!! אוווווווף!!!!!!! למה ההורים לא מרשים למה????????????????!!!!

majere the mage

New member
סליחה, מי אתה חושב שאתה!

סתם רציתי להתחיל תגובה בעצבנות. רומח הדרקון זו איכות וקלאסיקה הראויה להיזכר דורות הלאה. אלו ספרי פנטזיה כן, אבל פנטזיה כוללת רומאן, אידיאולוגיות ומסרים נסתרים, זה לא פנטזיה וזהו, זה רק עלילה שלא מהעולם הזה ומושתת על ערכים שונים ממה שהאדם פה רגיל. לתניס אין ויכוחים עצמיים, וללאורנה אין התלבטויות עם מסר, אין שם חברות אמיצה ופחות אמיצה, במה פנטזיה פחות טובה מז'אנרים אחרים? אה? תענה! נו! אני מחכה לא סתם חחח

majere the mage

New member
אה אופס

אחרי המשפט עם תניס יש סימן שאלה, וגם אחרי לאורנה(פרפקציוניסט לפעמים)

MadManIII

New member
בדר"כ הייתי מציע סקילה

אך הפעם ךרגל פסח אני חשב שצריך לבער אותו

strahd

New member
אהמ... (מישהו זוכר)

אני מתעניין בספרות קלאסית איכותית ואני בטוח שיש עוד כמה חוץ ממני. אם יש לך שאלה, אשמח לענות עליה, אתה רק חייב להבין שלאנשים בפורום הזה יש גם חיים מחוץ לפורום והם נכנסים אליו כשהם יכולים. עכשיו, כשהכול ברור,מה בדיקו הייתה השאלה? ואנא, הנח לי קצת זמן לענות, אני לא יושב על המחשב כל היום.

Wild elf

New member
it does have a message

but its 2 obvious. love, friendship. and that even when u think that evil wins, it doesnt :)

stige

New member
נתחיל מכך...

שאני חושב שההתגרות שלך "אני מקווה שתוכיחו אחרת" מעט ילדותית ולא במקום... בכל מקרה, אני לא חושב שרומח הדרקון היא סדרה קלאסית ומלאת מחשבות ומסרים נסתרים. קראתי ספרים שהיו כתובים ברמה יותר גבוהה וספרים עם מסרים עמוקים יותר. ובכל זאת זאת הסדרה האהובה עלי מ2 סיבות. 1.אני מתחבר לסדרה הזאת. 2.אלו לא הקריטריונים היחידים לספרים. העלילה ברוב הסדרה טובה.

למעלה