שאלה חשובה

• פותח הנושא feil1
  • פורסם בתאריך

feil1

New member
שאלה חשובה

אתמול שכבתי עם חבר שלי פעמיים [סיימתי מחזור לפני יומיים, ואתמול לקחתי את הגלולה הראשונה של החפיסה השנייה], בפעם הראשונה הכל התנהל כרגיל אבל בפעם השנייה שקרתה אחרי כמה שעות, לקראת הסוף התחיל ממש לכאוב לי, זה כאב כזה של צריבה, אני לא יודעת בדיוק להסביר אותו... אבל זה ממש לא נעים. היום שוב פעם שכבנו ובמהלך הסקס הכל היה בסדר, אבל אחרי שחבר שלי גמר- שוב פעם צרב לי. נראה לי שמקור הכאב הוא בשפתיים הפנימיות, אין לי מושג ממש למה... או ממה זה נובע, מישהו פה יכול לעזור לי? מלבד העובדה שזה די מלחיץ, אני לא מרגישה כרגע בנוח, אז... תעזרו לי בבקשה, תודה.

דנטל

New member
זה כואב לך מהמגע של הזרע?

כשהיו לי חברים קבועים, הזרע היה מכאיב לי (אחרי סקס ארוך). למרות, שבעיני, יש משהו מגרה לאללה בלהשאר עם הנוזלים שלו עלי, צריך לשטוף וגם השטיפה עצמה מרגיעה את הצריבה. לא זכור לי שהיתה לי בעיה כלשהי שגרמה לצריבה חוץ מהעובדה שהסקס היה ארוך. בעצם, אני מדברת רק על החבר השני. עם החבר הראשון סקס ארוך לא בדיוק היה ישים.

feil1

New member
לא.. זה כואב כש...

חבר שלי מוציא את איבר המין שלו היום לא כואב לי כבר.. אני מקווה שפעם הבאה כשאני אשכב איתו, זה כבר לא יכאב.. מה זה נקרא סקס ארוך? אני לא זוכרת בדיוק כמה זמן זה היה.. אבל אני משערת שמשהו כמו... 10 דקות רבע שעה...

דנטל

New member
לא, 10-15 דקות זה לא ארוך בשבילי

אצלנו זה היה לפחות שלושת-רבעי שעה. הוא לא אהב סקס יותר קצר, ואני הייתי בעדו
. רק הקטע של הצריבה היה מיותר. זה כאילו שמרוב חיכוך המקום היה כמו איזה פצע פתוח, למרות שלא היה שם באמת פצע וגם לא ירד דם או משהו כזה. אגב, המון נשים אלרגיות לזרע (וזה משתנה מגבר לגבר). צריבה וגרדות בעקבות מגע עם זרע זה די נורמלי. רצוי לשטוף את המקום אחרי סקס.

feil1

New member
אני

צריכה לנסות שוב פעם... נראה מה יהיה. אני תמיד מתקלחת ברגע שאנחנו מסיימים לקיים יחסים, אבל גם שאני מתקלחת אחרי כן- המקום רגיש... נקווה לטוב:]

דנטל

New member
זהו, שאני לא מתקלחת ישר אחרי

אבל זה גם לא משנה כי זה כאב ממש ברגע שהזרע נגע בי ולא אחר כך.

גלית35

New member
אני לא חושבת שהזרע הוא זה../images/Emo20.gif

שמכאיב, זה השילוב של החיכוך והזרע. זה כמו לשים מלח על פצע פתוח
קרח הרבה קרח עוזר

c u t y

New member
גם לי זה היה...

אנחנו שוכבים כבר כמה חודשים טובים ועד עכשיו לא הרגשתי צריבה מסויימת, רק במקרה והסקס היה באמת ארוך (שעה.. שעתיים.. שמונה..
) אבל בפעמיים האחרונות ששכבנו שרף לי אחרי זמן חיכוך קצר יחסית, וגם אני בדיוק סיימתי מחזור (בפעם הראשונה אפילו עוד ראינו קצת דם כשגמרנו... :-\) אז אני מניחה שיש לזה קשר ובכל תקופת המחזור האזור רגיש יותר וזה שורף יותר... תראי מה יהיה בכמה פעמים הבאות שתשכבו... אם זה ממשיך אני מציעה לפנות לגניקולוג... זה בדיוק מה שאני מתכננת לעשות, בכל אופן. תרגישי טוף

היי וברוכה הבאה...

לעיתים, לאחר חדירה ממושכת, ובעקבות החיכוך הרב שיש באיזור, הוא פשוט צורב. זו לאוו דווקא בעיה בעייתית, נשמע יותר כמו תופעה די טבעית של חיכוך ארוך, באיזור רגיש. במיוחד אם לא היית ממש מוכנה פיזית (נינוחות, פתיחות, רטיבות) לחדירה, אבל גם אם כן, זה איזור רגיש ויש מצב לביטוי גם של צריבה, אחרי מספיק זמן... כדאי אולי להתייעץ גם עם רופא נשים, פשוט כדי להיות רגועים...

feil1

New member
ובכן..

הייתי מאוד רטובה, בכל הפעמים שזה קרה... לפני שהתחלתי לקחת גלולות זה אף פעם לא קרה! יש מצב שזה חלק מהתופעות לוואי או משהו כזה?!

למעלה