שאלה חשובה

שאלה חשובה

מישהו יכול להמליץ לי על משחק מחשב משובח. הכוונה לA D&D. תודה רבה.

DDN

New member
ICE WIND DALE

למרות שאם שואלים אותי על "הכי קרוב למשחקי תפקידים במחשב" אני הולך על סדרת QUEST FOR GLORY עכשיו שני דברים קטנים: 1. זה פורום למשחקי תפקידים, לא משחקי מחשב. 2. מה כ"כ חשוב בשאלה הזו? כשאתה שם כותרת כזו ובפנים שאלה כזו, זה נשמע קצת כמו צעקת "זאב זאב" ברוך הבא.

BluePrint

New member
Neverwinter Night

מהדורת 1991.

מירטל

New member
הבחור ביקש AD&D

< בלי שום קשר - אתם מדמיינים שיטה כמו אבי סער או פנדרגון עוברת למשחק מחשב? למה דווקא מו"ד לדורותיו מסתדר עם מחשב כל כך טוב?>

DDN

New member
IWD זה AD&D לפחות הראשון.

ומו"ד הולכת יפה עם מספרים ולא יותר מדי. בגלל זה. אבל הסיבה האמיתית לדעתי היא שמו"ד מאוד מסחרית, והשיטות האחרות פחות.

ogmios

New member
זכור לי במעומעם משחק מחשב

עם המכניקה של GURPS. יכול להיות, או ששהייה ארוכה מידי בחדרי שרתים הקפיאה לי את המוח?

DDN

New member
היה משחק בשם "פנטזיה"

משחק מגניב, עם רקע נורא נחמד. אין לי מושג באיזה שיטה הוא השתמש.

DDN

New member
נראה לי. . . .

אתה מדבר על משחק שהיית לך חבורה של שישה, שבקרבות הם היו למטה והיריב היה למעלה? והיו מגיעים לערים ועושים דברים? ומבוכים מעאפנים ומסובכים? אם כן, אז זה זה.

BluePrint

New member
כנראה שלא.

כשפגשתי את המשחק הזה הוא כבר היה בן 12, לפחות, ולא הצלחתי להפעיל אותו, אבל לא נראה לי שזה זה. אתה בטח חושב על סדרת משחקי Krynn. (והם פעלו לפי חוקי AD&D)

DDN

New member
ממש לא.

סדרת CHAMPIONS OF KRYNN מוכרת לי. זה לא זה.

ogmios

New member
לא ממש

זכורה לי גרפיקה מצועצעת סטייל הסרטים המצוירים של שנות השישים, אבל אין לי מושג אם זה היה מכוון או לא.

DDN

New member
אולי אתה מדבר על מה שאני מדבר?

חבורה של שישה, ערים, מבוכים, קרבות שהחבורה הייתה למטה והאויבים למעלה ולא נגעו אחד בשני, מגילות, הגנה מעצבנת מפני העתקות. . . . הליכה ביבשת, אבירים שחורים?

נדמה לי

היה בהתחלה סרטון פתיחה מוזר של חבורה דוקרת שד גדול עם 4 ידיים, שמשפריצים ממנו פיקסלים מכוערים בצבע כתום. אגב, זוכר משחק שנקרא FAIRYTALE ADVENTURES? או משהו כזה? היו לך שלושה או ארבעה אחים שהתרוצצו על מפה גדולה ויכולת לשחק כל אחד מהם אחרי שקודמו מת 4 או 5 פעמים - שבהן הייתה מגיעה "פיית מזל" ומחייה אותו.

מירטל

New member
eye of the beholder

ravenloft, השמש השחורה, פליינסקייפ משהו, תכנס לפורום מ"ת בגיימר והם יוכלו לעזור לך יותר. ותודיע לי אם אי פעם תצליח לסיים את השני.

l o r e

New member
סיימתי את השני

את מתכוונת ל-Darksun: Shattered Lands או Darksun Wake of the Ravager? המשחק השלישי הוא Planescape Torment.

למעלה