שאלה חשובה היכן יערך האירוח? בבלוגTV או כאן בפורום? תודה רבה מראש אבישי
R RunNGun New member 21/3/05 #1 שאלה חשובה היכן יערך האירוח? בבלוגTV או כאן בפורום? תודה רבה מראש אבישי
M MsUnderstood New member 21/3/05 #2 האירוח יעשה בפורום אתה מוזמן להשאיר בשירשור הקיים את השאלות לך ואסף והכותב יענו בשעה 9
R RunNGun New member 21/3/05 #3 כבר השארתי תודה רבה רבה רבה לך, והרבה אהבה על הפורום, אני מאוד נהנה לקרוא אותו.
D dht160 New member 21/3/05 #5 מאמי. אני חייב הסבר עם כל הכובד לנייק החדש שלך ויש כבוד (מזל טוב אגב לא יצא לי עוד להגיד לך) אני עדיין מנסה להבין מזאת החתימה החננית שלך ? מה את עובדת בשרות לקוחות או משהו ? גיא
מאמי. אני חייב הסבר עם כל הכובד לנייק החדש שלך ויש כבוד (מזל טוב אגב לא יצא לי עוד להגיד לך) אני עדיין מנסה להבין מזאת החתימה החננית שלך ? מה את עובדת בשרות לקוחות או משהו ? גיא
M MsUnderstood New member 21/3/05 #6 חמוד, אתמול ב11 הייתי חייבת לעשות משתמש חדש,מחשש לפריצה לניק שלי חזרתי היום ב5 הביתה,לא היה לי יותר מידי זמן לכתוב חתימה,עוד מעט זה יהיה..
חמוד, אתמול ב11 הייתי חייבת לעשות משתמש חדש,מחשש לפריצה לניק שלי חזרתי היום ב5 הביתה,לא היה לי יותר מידי זמן לכתוב חתימה,עוד מעט זה יהיה..