שאלה חשובה אתם יודעים אולי מתי ואיפה מתקיימים האודישנים ללהקה של הסדרה? תודה רבה :)
T TmAc New member 6/3/05 #1 שאלה חשובה אתם יודעים אולי מתי ואיפה מתקיימים האודישנים ללהקה של הסדרה? תודה רבה
ב בילבי ע ל ספידים New member 6/3/05 #5 אני חושבת שהתבלבת בפורום../images/Emo184.gif כנס לפוורם המורדים
T TetiBETTY New member 6/3/05 #7 ../images/Emo104.gif הוא דווקא לא ../images/Emo6.gif פרטים אני מניחה שיגיעו בהמשך..
א אסי שחר המדהימה New member 6/3/05 #8 הוא לא התבלבל אבי..... תקרא ת'כתבה הזאתתתתתת! אולי זה יעזור לך... אבללללללל אני זוכרת שקראתי כתבה שאמרו שכשיתחילו האודישנים יפיצו את זה בעיתונים ובאינטרנטטטטטטטטטטטטטט
הוא לא התבלבל אבי..... תקרא ת'כתבה הזאתתתתתת! אולי זה יעזור לך... אבללללללל אני זוכרת שקראתי כתבה שאמרו שכשיתחילו האודישנים יפיצו את זה בעיתונים ובאינטרנטטטטטטטטטטטטטט
ד דון דון האחת והיחידה New member 6/3/05 #9 חחח איזה חמודה היא זאת אחות שלו של מי שכתב את זה חחחחחח היא שאלה את זה בשבילי כי לא ההיתי בבית!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ולא היא לא התבלבלה ואוי איזה יופי בטוח יפיצו את זה?! כי אני ממש לא רוצה לפספס!!!
חחח איזה חמודה היא זאת אחות שלו של מי שכתב את זה חחחחחח היא שאלה את זה בשבילי כי לא ההיתי בבית!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ולא היא לא התבלבלה ואוי איזה יופי בטוח יפיצו את זה?! כי אני ממש לא רוצה לפספס!!!
B Butterfly of wind New member 6/3/05 #11 יאיי../images/Emo99.gif../images/Emo134.gif מגניב אני אנסה ללכת למרות שאני והקול הזוועתי שלי לא נתקבל
יאיי../images/Emo99.gif../images/Emo134.gif מגניב אני אנסה ללכת למרות שאני והקול הזוועתי שלי לא נתקבל
B Butterfly of wind New member 6/3/05 #13 חחחחחחחחח../images/Emo6.gifנכון../images/Emo12.gif../images/Emo134.gif וואלה חיחיחי הם שרות זוועתי אני אחרטט איזה שיר והכל יהיה טוב
חחחחחחחחח../images/Emo6.gifנכון../images/Emo12.gif../images/Emo134.gif וואלה חיחיחי הם שרות זוועתי אני אחרטט איזה שיר והכל יהיה טוב