שאלה חשובה

yoavs86

New member
שאלה חשובה

אני מעוניין לקנות אייפוד. וכעת אני עושה סקר שווקים. (אם אני אקנה זה יהיה בארה"ב) עכשיו השאלה שלי היא כזו. הגעתי לנגן אמפי3 שנקרא Creative Labs Nomad Jukebox Zen Xtra 40GB MP3 Player ומבחינת המחיר שלו במיוחד באמזון וכו נורא זול לעומת האייפוד הייית רוצה לדעת אם מישהו מכיר אותו איזה הבדלים יש חוץ מהעיצוב כמובן? (ההשוואה שלי היא לעומת האיפוד 40 ג'יגה) לינק: http://www.pdastore.co.il/product.asp?Pid=zen30gtuch&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69

AeroDar

New member
נצל"ש... סוף סוף קנו לי אייפוד!

אוקי אז קנו לי אייפוד 20 ג'יגה ואייסקין כתום... ייאי לי... (= ואמא שלי חוזרת רק מחר מאילת את זה אקבל אותו מחר בערב... יש לי שאלה יש עוד איזשהי תוכנה שצריך להתקין חוץ מאייטנוז? או שישר מחברים תאייפוד וזה כבר לבד וכל זה...?

oren*

New member
שום מכשיר חשמלי הוא לא "לבד וכל זה"

יש חוברת הוראות, יש פורום עם הודעות של עשרות גולשים ששאלו בדיוק את אותן שאלות ויש לך מספיק זמן עד מחר כדי לעבור עליהן ולבדוק בדיוק מה צריך לעשות. כמה זמן להטעין אותו עד השימוש, מה אומרים הסימנים על המסך, מתי מותר או אסור לנתק אותו מהמחשב ומה סדר פעולות הניתוק, כיצד מחלקים את רשימת השירים (דבר שאת יכולה לבצע כבר היום ללא קשר לקבלת המכשיר), המרת שירים נוספים מדיסקים שיש לך ובכלל כל הודעה אחרת שקשורה לתפעול המכשיר תתחדשי

AeroDar

New member
תודה רבה! כבר הכנתי רשימות

שירים באייטנוז וזה...

למעלה