שאלה חשובה

שאלה חשובה

משהו אולי במקרה יודע עים גימס ואדם גרים ביחד ???????.....כי שהיה ביקור בית ב MTV הם היו ביחד אז עים משהו יודע תענו לי בבקשה

eliya bloom

New member
ליזה יש לי משהו חשוב להגיד לך!!

ג'ימס הוא שילי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואל תנסי לגנוב!
וחוץ מזה ג'ימס שילי מזמן... את יכולה אפילו לשאול אותו...

../images/Emo3.gifתגובה ../images/Emo12.gif

אני לא מבינה
את הרי יודעת שגימס הוא לא שלי ולא שלך אז בשביל מה לריב של מי הוא הרי אחרי הכול לאהוא לא שלנו

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo142.gifחח הן מזכירות לי את עצמי

בכיתה ח'
.... לא שמעתם אותי אומרת את זה

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif

חנע בחתימה שלך תתקני את gatting ל getting

SHANY4E

New member
באמת איזה שרשור הזוי....../images/Emo6.gif

הרי כולם יודעים שהוא שלי...
חחחחח סתם....

KerenWelling

New member
אכן כן.

ייתכן והייתי פורצת לביתם. ולא גונבת כלום. אם אתם מבינים למה אני מתכוונת *מגלגלת עיניים*

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo142.gifנצל"ש ../images/Emo7.gif../images/Emo26.gif

MAROON5 POSTPONE THEIR SHOW IN MADRID and NRJ Performance We regret to inform you that, due to a serious family issue that Adam must attend to, Maroon 5 have put off all the commitments they have this week, including their appearance in Madrid (La Riviera) scheduled for the forthcoming Thursday 20th January and their appearance at NRJ Awards on Saturday the 22nd, in order to spend these days with his family in such a difficult moment. The band apologize for any disappointment this may cause among their fans and are already looking for a new date to reschedule their so awaited show in Madrid . Tickets for the Madrid concert will be valid for this new date, which will be announced as soon as possible. תרגום: מארון 5 דוחים את הופעתם במדריד והופעתם בNRG אנחנו מצטערים להודיע לכם, שעקב עניין משפחתי חשוב שאדם חייב להיות נוכח בו, מארון 5 דוחים את כל ההתחייבויות שיש להם השבוע. זה כולל את הופעתם במדריד (לה ריבריה) שהייתה אמורה להתקיים ביום חמישי ה20 לינואר והופעתם בטקסי ה-NRG שמתקיים ביום שבת ב22, כדי שיוכל להעביר את הזמן עם משפחתו ברגע כזה קשה. הלהקה מתנצלת לכל אכזבה שתגרם למעריציה והם כבר מחפשים תאריך חדש כדי לקבוע מחדש את ההופעה שכ"כ מחכים לה במדריד.
מסכן אדם
בואו נקווה שזה משהו טוב..למרות שזה לא הגיוני לפי מה שכתוב
ענק לו (אפילו אם הוא לא קורא כאן
)​

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo142.gifלעזאזל..../images/Emo26.gif

הנה התרגום יותר מסודר: תרגום: מארון 5 דוחים את הופעתם במדריד והופעתם בNRG אנחנו מצטערים להודיע לכם, שעקב עניין משפחתי חשוב שאדם חייב להיות נוכח בו, מארון 5 דוחים את כל ההתחייבויות שיש להם השבוע. זה כולל את הופעתם במדריד (לה ריבריה) שהייתה אמורה להתקיים ביום חמישי ה20 לינואר והופעתם בטקסי ה-NRG שמתקיים ביום שבת ב22, כדי שיוכל להעביר את הזמן עם משפחתו ברגע כזה קשה. הלהקה מתנצלת לכל אכזבה שתגרם למעריציה והם כבר מחפשים תאריך חדש כדי לקבוע מחדש את ההופעה שכ"כ מחכים לה במדריד.

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo142.gifלא יודעת../images/Emo10.gif אבל בואו נקווה

שאף אחד לא מת.. למרות שרוב הסיכויים שזה מה שקרה

למעלה