שאלה חשובה

x project

New member
שאלה חשובה

בשבוע הבא השכבה שלי- יא' יוצאת לגדנ"ע בשדה בוקר. הגדנ"ע היא פריביליגיה ל-20 אחוז מבתי הספר מכלל בתי הספר בארץ. כל שנה בוחרים את בתי הספר שלהם ניתנת הפרביליגיה להוציא שכבה שלמה לגדנ"ע. הגדנ"ע נופלת על יום ההולדת שלי, של אחי ושל הבן של אחי. אני לא מעוניינת לצאת מטעמים ברורים לחלוטין. לא ממש רוצה לבלות את יום ההולדת ה-17 שלי באוהל. היום נאמר לנו שתלמיד שאינו סובל מבעיה רפואית קשה שבגללו לא יכול לצאת לגדנ"ע (כרוך בהבאת אישור רפואי + לבוא לבית הספר ללימודים כרגיל בימי הגד"נע), חייב לצאת לגדנ"ע, אם יבחר שלא לצאת לגדנ"ע תשלל זכותו לגשת למבחנים ולבגרויות. האם יש להם זכות לעשות זאת?????

Loppy

New member
אין מצב שבעולם...!!!

תגידי שההורים שלך לא רוצים שלא תשני בבית, או שיש לך בעיה כלכלית.. אין להם שום דבר לומר על זה וגם אם אין לך תירוץ הם יכולים קצת להעניש אותך אבל לא לשלוש לך את הזכות לגשת לבגרות - פשוט אין מצב!

lirazbarbie

New member
אני לא יצאתי לגדנ"ע

ופשוט מארו לי להגיש עבודה כי בגדנ"ע יש גם שיעורים על צבא ישבתי חיצ שעה בספריה עם ידיד והיהל י שבוע חופש

לא נראה לי שיש להם זכות..

תבררי במשרד החינוך או משו.. אבל מה קרה לך?? יומולדת 17 באוהל עם כל החברים זה הדבר הכי שולט בעולם!!! יומולדת שטיולים ודברים כאלה זה הכי כייף..
זה חלום שלי..היומולדת שלי תמיד נופלת על בגרויות/ מתכונות..בעעע תגידי תודה!

בדוק שאסור .....

וכמו שהחברים כאן אמרו לך ... פשוט תגידי לאמא לא לחתום לך על האישור ... אסור לבית ספר להוציא אותך בלי אישור הורים ותגידי לאמא לתרץ ולהסביר שהיא מפחדת שאת תשני מחוץ לבית בלה בלה בלה .... למרות ש.... הייתי שנה שעברה בגדנע והיה ממש מעולה !! ממש נהניתי !! לדעתי חבל שתפסידי את זה, לבנות הגדנע היא יותר שוק משהיא לבנים, את יכולה לארגן איזה משהו מגניב להביא לגדנע ...

למעלה