שאלה חשובה

galslovak

New member
שאלה חשובה

שלום לכולם...! לפני שבוע ידידה שלי התאבדה(היה כתוב על זה בעיתונים והיה מלא סיפורים) ולפני יומים החברה הכי טובה שלה חלמה חלום מוזר ושהיא התעוררה בבוקר היא זכרה מספר טלפון מהחלום(זה הדבר היחיד שהיא זכרה מהחלום)ובאותו יום בצהורים היא התקשרה למספר וזה היה הפלא של אמא של הילדה שהתאבדה... חשוב לצין שהחברה לא מכירה את הפלא ופעם ראשונה שהיא רואה/מתקשרת למספר הזה..... השאלה:איך דבר כזה יכול להיות ומה זה ? לדעתכם זאת הרוח או משהו?

ת מ ו ז

New member
לרוחות יש יכולות

להעביר מסרים בצורות שונות, אחד הדרכים להעביר מסר היא דרך חלומות. לדעתי ידידה שלך רצתה שחברה שלה תתקשרה לאמא שלה, לדבר איתה, זה חשוב לה, ואני לא יודעת אם זה הרוח שלה אני בטוחה שזאת ישות שרצתה להעביר לה מסרים.

נחמד

יתכן מאד שפשוט ראית בחורה שמאד דומה לה, זה בהחלט יתכן, אולי ראית אפילו מישהי מהמישפחה שלה שמאד דומה לה, אולי אחות תאומה שיש לה, אך מה שברור זה שלא ראית רוח רפאים. אפשרות נוספת היא שהיה לך חלום כל כך מציאותי שלאחר כמה ימים זכרת אותו כדבר שקרה במציאות, נשמע מוזר, אבל אני מכיר אנשים שזה קרה להם. רוחות רפאים קיימות רק באגדות, ואני מאמין שמרבית חבריי הפורום יסכימו איתי בנושא הזה, אין הרבה הגיון באמונה ברוחות רפאים, כאשר בעל חיים מת, גופו נאכל ע"י מיגוון רחב מאד של חרקים ותולעים אוכליי נבלות מסוגים שונים, חרקים אלה ניזונים מהרקמות והבשר של אותו בעל חיים שמת, השאר מעוכל ע"י חיידקים מה שגורם לריקבון של הגופה עד שלבסוף נשארות רק העצמות, וגם הן מיתכלות עם הזמן ולאחר שנים רבות הן מיתפרקות באדמה. כך בדיוק קורה גם עם אדם שמת, מצער מאד אך זו האמת, לא קיימת "נשמה" שנישארת ממנו, למרות שרבים היו רוצים להאמין בכך. מקור כל המחשבות התחושות והרגשות שלנו הינו בפעולות כימיות וחשמליות אשר מתרחשות בין תאיי המוח המכונים נויירונים, אם באמת היתה בנו איזו "נשמה" שאחראית למחשבות והרגשות שלנו, לא היינו זקוקים בכלל למוח פיסי, שהרי "נשמה" יכולה לחשוב גם ללא גוף, באוויר הפתוח, נכון או לא? וכיצד תסבירי את העובדה שלעיתים אישיותו של בן אדם מישתנה לחלוטין כתוצאה מגידול בראש? מדוע ששינוי פיסי במוח ישפיע על ה"נשמה" שלו? ומאיפה בכלל באות הנשמות? האם יש בשמיים איזה בית חרושת לנשמות? מאיפה הגיעו הנשמות של בני האדם הראשונים? וכיצד היא יודעת להגיע לתינוק ספציפי במקום מסויים? תהיי בטוחה שיש הסבר מאד הגיוני למה שקרה לך, חבל שתחפשי הסברים בצד המיסטי והדמיוני. משתמש בצלילים.

למעלה