שאלה חשובה

אוגי 22

New member
בוקר טוב

הייתי כבר אצל כמה עו"ד מעולים שמתמחים בנושא אך לא מוכנים להמשיך איתי כל עוד אני לא מביאה רופא מומחה עם חוות דעת משפטית. אני מבינה בנושא כי עבדתי בבימ"ש ואפילו דיברתי עם השופטת שאיתה עבדתי והיא נתנה לי כמה עצות ושמות של עו"ד שפועלים בנושא, כשהיתה עו"ד גם היא עסקה בתביעות נגד הצבא והיא מבינה בזה, היא אמרה שאם היתה עו"ד היא היתה לוקחת את התביעה שלי בלי לחשוב פעמיים, שיש לי קייס מעולה ואם הצבא מתנער ולא מתפשר איתי אז הפסד שלהם. למעשה אני החלטתי לצרף את אלה שהיכו אותי לתביעה, יכול להיות שאתבע אותם ושהם מצידי יצרפו את הצבא כצד ג', הם אשמים בהכל ואני מבינה את הצבא שמתנער מאחריות, אבל יש לצבא כמה פשלות רציניות כמו האבטחה במרפאה והעובדה שהכניסו מישהו שהוא בכלל לא חייל ולא לקחו את ת"ז שלו בכניסה למרפאה. כמו למשל העובדה שהדלת היתה נעולה, כמו למשל העובדה שהייתי לבד במרפאה, מלבד הרופא וכו וכו וכו... אין סיכוי שאני אעשה את זה בלי עו"ד בכל אופן נתנו לי שם של עו"ד שאם הוא מאמין שיש לי סיכוי טוב הוא גם יממן לי את המומחה ויקח אחוזים בסוף התביעה בהתאם. בקשר למחירים המופרזים שלוקחים המומחים, הם לוקחים בהתאם למחקר שהם צריכים לעשות בשביל חוות הדעת, ובמקרה שלי המחקר קצת מסובך, מכיוון שיש לי שני MRI וכל אחד מראה צלקת במקום אחר, וזה מסבך טיפה את העניין כי כמו שציינתי בפניות קודמות קופ"ח לא מסכימה לממןMRI שלישי על מנת לתת תשובה סופית. יש לי עד אפריל להגיש את התביעה ואחר כך יחול עליה חוק התיישנות. אני ממש לא יודעת מה לעשות אני נואשת לגמרי, הכל הולך לרעתי מכל הבחינות . אני לא מרגישה שמישהו חייב לי, אבל אני מאמינה שהמינימום האפשרי שהצבא יכול לעשות הוא לתת לי עוד בדיקת MRI כדי ללבן את העניינים. אפילו המפקד שלי בצבא מוכן להעיד בשבילי, הוא אמר שבחיים לא ראה חובשת שכל כך נאמנה לעבודה שלה ולחיילים שנבדקים אצלה, ושאני האחרונה שהגיע לה לסבול ככה. אני כותבת את הדברים האלה עם דמעות בעיניים, אני לא סיימתי את השירות שכל כך אהבתי בגלל זה, אני הולכת לאבד את החלום היחיד שהיה לי (להיות פרמדיקית) והאפילפסיה לא מראה שיפור קל אפילו אם היא תעבור אני אפילו לא אתבע, אני כולה רוצה מימון מלא לתרופות זהו, לא יותר מזה, על עוגמת נפש אני אתבע כבר את שני החברה האלה, די מספיק אני פונה לעיתונות, נמאס לי מההפקרות הזאת, נמאס לי מההכחשות ונמאס לי מזה שרק כסף מקדם אותך אותך במדינה המושחטת הזאת דייייייייייייייייייייייייייי!!!

ronitit1

New member
שיהיה לך המון בהצלחה

אל תתייאשי, תפני לעיתונות ואל תוותרי.

למעלה