שאלה חשובה

mr redimmer

New member
שאלה חשובה

אני רוצה להעביר שירים מדיסק (מקורי) שיש לי לאייטונס. איך אני עושה את זה?

weird dust

New member
תשובה

בהתחלה אתה לוחץ ctrl+, או קונטרול ו-ת' ביחד. אז אתה בוחר בלשונית importing. שם אתה קובע לאיזה קובץ אתה מענוניין להפוך את השירים ואת האיכות שלהם. אז ניכנס לאי טונז לרשימה של הדיסק, מסמן את השירים שאתה מעוניין להפוך ואז בצד ימין למעלה ישנו עיגול מצוייר וכשלוחצים עליו הוא שואל לאן להפוך ואז זה הופך להבד לקובץ דיגיטלי. מקווה שזאת היתה השאלה

In Limbo

New member
../images/Emo12.gif

אני פשוט מסמנת הכל, לוחצת על לחצן ימני ובוחרת להפוך לACC ואז זה עובר לספריה. ואז כשיש לי קאפוטה של שירים אני מעבירה אותם לאיי פוד.

weird dust

New member
אני לא אוהב ACC

אז אני נותן לאדםן אפשרות לקבוע בעצמו איזה פורמט הוא רוצה. אני אוהב את השירים שלי כMP3 160KBS. עוד מישהו רוצה לרשום מה ההעדפות הקבצים שלו??

In Limbo

New member
מה הבדל?

אין לי העדפות, אני פשוט לא מבינה ממש.. ניסיתי להעביר את הדיסק לסיפריה וזה מה שעבד, אז ככה המשכתי לעשות. אם יש לך עיצות אני אשמח לקבל

weird dust

New member
אני לא מוצא שהACC איכותי יותר

ואני לא מוצא שהוא קטן יותר. ואם אני משתף את המוזיקה שלי ברשת ביתית ושאר הבית משתמש במדיה פלייר של ווינדדוס אז אין לי צורץ בACC. אני מעדיף להפוך את האלבומים שלי לאם פי 3.

weird dust

New member
את באמת מרגישה הבדל?

יש הבדל ממשי בין ה192 ל160 נגיד? אתם מודיםשככל שהאיכות גבוהה יותר הקובץ גדול יותר?

AboveBeyond

New member
אני בן ..

ואני בעקרון מתעסק עם מוסיקה אני דיגיי יש המון מוסיקה כל יום מורידים רילייסים ואין רילייס שמתחרר על 192 משנת 2000 כבר כל רילייס שמשתחרר על פחות מ-192 מקבל ניוק חח אם לא הבנת אם אתה מתעסק עם מוסיקה וכל זה אז תשמע הבדל - אפילו עצום מבחינת איכות וכמובן שממועדונים אין בכלל מה לדבר אי לא אנגן משו מתחת ל192 וכמובן שיש גם תקליטים (כן , כן השחורים העגולים) תתפלאו האיכות סאונד האנלוגית של התקליט הרבה יותר איכותית מקידוד דיגיטלי של 192 לכן רב הדיגיים הגדולים מנגנים עם תקליטים ... (זו רק סיבה אחת למה..) Dj Gal Grossman

weird dust

New member
תגובה

כן שמתי לב שאתה בן אבל טעיתי וחשבתי שמי שהגיבה לי מקודם הגיבה גם עכשיו, מצטער. אני עובד עם מוזיקה, לא עבודה אמיתית אלא רק מתעסק ושומע הרבה. לא מצאתי הרבה הבדל ולי יש רמקולים שלא יביישו הרבה אנשים (יש לי 4 רמקולים של מערכות סוני ושרפ שמחוברים למחשב) אני עובד גם עם תקליטים בגלל איכות הסאוונד הגבוהה שבהם. העיקרון שכשהפכו תקליט לדיסק הורידו את הצלילים הגבוהים והנמוכים, כשהפכו את הדיסק לאם פי 3 שוב הורידו את האיכות באותה צורה ואז יוצא צליל די מת בסופו של דבר, אבל אם אני לא הולך להיות DJ אני לא ניראה לי יחליף ל192 זה תופס המון מקום שאין לי צורך בו בסוף. ובאמת מי ששומע מוזיקה ישנה שילך לחפש תקליטים יש הרבה הרבה מאוד הבדל.

AboveBeyond

New member
תגובה

תקליטים לא רק ישנים יש כל יום יוצא תקליט למוסיקה שאני שומע - מוסיקת מועדונים יש דיגיים שבלי תקליטים הם לא חיים חח אני לא אומר שבבית שאתה שומע מוסקיה חייב להיות 192 אבל למי שמתעסק עם מוסיקה 192 זה הכי קרוב שאפשר לצליל הכי איכותי

weird dust

New member
תגובה

מצטער שאני לא מקורי בכותרת
ויוצאים תקליטים חדשים גם היום אבל רוב העם שומע מוזיקה אחרת ואני לא רואה כמה מהאומנים של היום מוצאים תקליט בקרוב. ולכן רוב מי שישמע תקליטים יהיה חובבי המוזיקה הישנה.

Antigo

New member
שאלה קטנה

אתה כתבת: "כשהפכו את הדיסק לאם פי 3 שוב הורידו את האיכות באותה צורה". לפי מה שאני הבנתי זה לא מוריד באיכות הצליל, כי כשהופכים ל-mp3 זה מוריד את הצלילים שבכלל לא שומעים (שאי-אפשר לשמוע), משהו כזה, ולכן זה לא פוגע באיכות הצליל של השיר. זה נכון? תתקנו אותי אם אני טועה.

weird dust

New member
בעיקרון לא שטמעים אותם

את רוב הצלילים את לא חייבת באמת לשוע את לא מרגישה שהם נימצאים אבל ברגע שהם יצאו תרגישי בחסרונם וזה מה שקרה כשפתאום הקשבתי לתקליט של דיסק שהפכתי, פתאום הרגשתי שהמוזיקה מתה ככה, היא לא אותו דבר הצלל בתקליט יותר חם. מה שכן מצאתי תוכנה שגורמת להגברה של הצלילים האלו ואז האיכות עולה פלאים אבל לצערי היא עולה כסף ומחר ניגמר לי תקופת הנסיון. (החברה רצתה גם להכניס כזה שבב לאי פוד אבל היתה לה בעיה עם אפל)

kill bill

New member
אולי אני חרש...

אבל פעם הורדתי שיר ל 60 (!!) ועדיין לא שמעתי את ההבדל !

weird dust

New member
מתחת ל128 זה באמת מורגש

יש לך צורך להגביר את הוולים כדי לשמוע משהו לא תמיד המילים ברוות כל כך ובעיקרון זה פשוט לא שווה.

למעלה